Day zero challenge!

Day zero update #1

Eindelijk m’n eerste day zero update! Ik ben na 83. dagen al redelijk goed op weg al zeg ik het zelf. Lees verder om er achter te komen welke doelen voltooid zijn en met welke ik bezig ben!

001 || Koop een spaarpot. Ik had een heel leuk potje als spaarpot gekozen. Ik had er alleen niet aan gedacht dat ik nooit los geld heb. Voor elk behaald doel maak ik nu dus extra geld over naar m’n spaarrekening onder het aparte kopje ‘day zero project’ zodat ik het alsnog goed bij kan houden.

006 || Bedenk 101 doelen voor het Day Zero Project. Ik vond het in eerste instantie redelijk moeilijk om 101 originele, leuke en haalbare doelen te verzinnen. Maar ik heb een leuk lijst samengesteld al zeg ik het zelf!

011 || Eigen goede camera hebben. Zoals jullie vorige week hebben kunnen zien, heb ik een mooie camera aangeschaft!

022 || Hou 5 winacties op facebook. Ik heb tot nu toe 1 winactie gehouden. En komt er komt deze maand nog een winactie aan, dus like http://www.facebook.com/lojkslifestyle om op de hoogte te blijven!

027 || 5 vernieuwende producten uitbrengen. 2 nieuwe. Cocktail kaarsen en waxkruimels.

038 || Een baan vinden. Ik vond bij toeval een erg leuke baan. Meteen een jaar contract en ook nog eens super leuke collega’s.

042 || Lees 100 boeken  Tot nu toe pas 1. Overleven als gort in frankrijk.

043 || Naar een concert. In maart ga ik naar douwe bob. Can’t wait.

064 || Nieuwe telefoon.  Ik heb eindelijk een nieuwe telefoon. Na bijna 5jaar was m’n oude telefoon echt wel aan vervangen toe.

075 || Maak 20 DIY’s op je blog of youtube. Al meerdere gepost op m’n youtube. Nu 5/20

079 || Adopteer een appelboom bij de Olmenhorst.  Niet voor mezelf, maar ik heb er al cadeautje een voor m’n moeder geadopteerd.

081 || Aan 20 winacties mee doen (6/20). Heb online al aan meerdere winactie mee gedaan. Tot nu toe jammer genoeg nog niets gewonnen.

086 || Naar de winterefteling. Staat gepland voor eind november!

094 || Probeer 10 nieuwe smaken thee uit. We hadden op werk en mix pak thee staan, met smaken die ik nog nooit had geproefd. Ik vond ze niet allemaal even lekker. Maar heb wel 2 smaken thee geproefd die ik nog nooit gedronken had.

Dit was dan mijn eerste day zero update. Het heeft een tijd geduurd, maar ik ben eindelijk goed van start er mee gegaan. Vanaf nu wil ik jullie minimaal elke 2-3 weken gaan update met hoe ver ik ben met m’n doelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.