Day zero challenge!

Day Zero update #2

De 1e update voor m’n day zero project kwam alweer veel te lang geleden online. Deze keer heb ik echt heel veel doelen volbracht of gedeeltelijk volbracht. Tijd voor weer een nieuwe update dus!

023 || Eigen kantoor/werkplek buiten huis. Niet helemaal volbracht, maar wel ongeveer. Ik heb nu een eigen kantoor/werkplek, alleen niet buiten huis. Maar een kantoor is een kantoor dan toch?

042 || Lees 100 boeken (2/100). Nog lang niet in de buurt van. Maar beetje bij beetje begin ik meer te lezen. Ik kies alleen altijd mega dikke boeken waardoor het lang duurt voor ik er 1 uit heb. Misschien moet ik eens wat dunnere boeken op m’n nog te lezen lijst zetten.

049 || Naar minstens 5 steden in Nederland waar ik nog nooit geweest ben.  Ik ben naar 1, voor mij onbekende, stad geweest. Ik ben een dagje wezen shoppen in Zoetermeer. Ik had echt niet verwacht dat ze zo´n groot en leuk centrum hadden! Zeker een stad waar ik nog een keer wil gaan shoppen.

075 || Maak 20 DIY’s op je blog of youtube (11/20) Zeker afgelopen december heb ik er flink wat online gezet! Ik heb ook zeker nog een hele boel leuke ideeën die komende tijd online gaan komen!

078 || Bezoek 5 musea of tentoonstellingen (1/5) We zijn in november of december een dagje naar het Rijksmuseum geweest.

081 || Aan 20 winacties mee doen (20/20). Geheel voltooid! Vooral in december waren er online super veel leuke winacties en heb ik er aan verschillende meegedaan!

082 || Een winactie winnen! En omdat ik er aan verschillende heeft mee gedaan, heb ik er ook een gewonnen. Misschien een beetje kneuterig, maar ik won een bewaarpotje voor boursin en daar werd ik echt heel blij van.

084 ||Dagje weg met Mama. Niet perse een hele dag, maar we zijn lekker met z’n tweeën uit eten geweest en naar de bioscoop!

086 || Naar de winterefteling. Dit konden jullie in november al in de weekvlog zien. De winterefteling is toch wat extra’s dan de gewone efteling. Jammer genoeg was niet alles open, wat logisch is in het laagseizoen. Maar alsnog was het echt een hele leuke dag!

094 || Probeer 10 nieuwe smaken thee uit (10/10) Ook deze heb ik geheel voltooid. Ik was zelf nog zo van de fruit thee, maar op werk hebben we dus alleen maar fruit thee. En ook elke week weer andere soorten thee. Zo heb ik dus flink wat nieuwe smaken geprobeerd. Ik vond ze niet allemaal even lekker, maar ik heb wel weer wat lekkere smaken ontdekt!

096 || Doe 5x een bordspel (5/5) Eigenlijk spelen wij thuis nooit spelletjes meer. Maar toen ik afgelopen maand naar een vriendin ging, kwamen alle spelletjes uit de kast. Het was vooral zo leuk omdat het allemaal spelletjes waren die we vroeger toen we een jaar of 10 waren ook altijd speelde.

098 || Doe 10 keer iets leuks met een vriendin/vriend (3/10) Ik ben lekker uitgebreid gaan lunchen met een vriendin en 2weken terug ben ik met die zelfde vriendin gaan chocolade fonduen. Ook ben ik afgelopen week lekker een dagje wezen shoppen met een vriendin!

Een flinke update dus en ook flink wat doelen die ik kan afvinken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.