Beauty

Maybelline Color Drama – 310 Berry Much

Vandaag heb ik een Maybelline Color Drama lipcrayon getest voor jullie! Ik heb gekozen voor de kleur 310 Berry Much, een mooie donkerrode kleur met een paarse ondertoon. Maybelline beloofd dat dit een zacht matte lipstick in potloodvorm is. Het zou een intense kleur en een dekkende finish moeten geven. Ik heb het voor jullie getest!

Zoals je ziet is het ook echt een potlood. Vaak zijn dit soort producten een soort van potloden, maar draai je het lipstick gedeelte omhoog. Bij deze niet, deze moet je gewoon slijpen als het nodig is. Voor mij zelf geen probleem, maar ik snap dat als je alleen een kleine puntenslijper hebt, het vervelend kan zijn.

 

Het potlood geeft echt een intense kleur af. Het verraste me ook heel erg hoe zacht het potlood is. Normaal zijn ze iets harder, maar deze is echt zo zacht als een lipstick.

De kleur was moeilijk om vast te leggen. Op de swatch zie je duidelijk dat er een paarse ondertoon in zit. Op full face foto vond ik dit moeilijk vast te leggen. Daar lijkt het meer een bordeaux rode kleur. Alsnog vind ik het een erg mooie kleur!

 

De kleur dekt goed, blijft ook lang zitten en is makkelijk aan te brengen. Ik vind hem alleen niet zo mat als ze beloofde. Al met al een mooie lipstick!

https://www.themakeupspot.nl   € 6,99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.