Beauty

Action Blush 043 Rose

Vandaag review ik een blush van de action voor jullie! Dit is een blush uit de nieuwere make-up lijn. Wel zijn het nog steeds de lage prijsjes, zoals we van de action gewend zijn! Zal een blush van 0.99 cent wat zijn?

De verpakking ziet er wel meteen al een stuk beter uit dan de voorgaande Max & More lijn. Het voelt minder goedkoop aan dan de Max & more producten.

Als je de blush uit z’n verpakking haalt is dat gevoel eigenlijk meteen weg. Het is een standaard plastic verpakking, die snel beschadigd. Zo had die van mij al binnen no time een mega kras op de verpakking zitten. Verder is het gewoon een basic en simpele verpakking, waar alleen de nodige informatie op staat.

De kleur daar in tegen is echt intens. Dit is de swatch na 1 keer vegen. Jammer genoeg was 1 keer vegen ook genoeg voor mega fall out. Maar ik vind dat er geen commentaar gegeven mag worden over fall out als het product maar 0.99 was.  Doordat de blush zo intens kleur af gaf, was hij wel moeilijker om mooi te blenden. Maar als je het bijvoorbeeld met een stipling brush aanbrengt (wat dus minder product oppikt in 1 keer) is hij wel enig sinds mooi aan te brengen.

Wil je het product in actie zien en zien hoe hij er op m’n gezicht eruit ziet? Check dan zeker even deze video, hier test ik meerdere make-up producten van de action!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.