Beauty

Action Max & More Highlighter.

Vandaag review ik deze prachtige highlighter van de action! Het zou een dupe zijn van de bobbi brown shimmerbricks. Deze heb ik jammer genoeg niet in m’n bezit, dus een vergelijking kan ik niet maken. Maar ik kan je wel laten zien of deze highlighter een mooie vervanging kan zijn als de shimmerbricks ook niet in je prijsklasse ligt!

De verpakking is gewoon basic en niet veel bijzonders aan. Als je het doosje uit ver pakking haalt voelt hij wel een beetje goedkoop aan, door de lichte plastic verpakking. Maar ik had ook niets anders verwacht voor zo’n lage prijs.

Er zijn 2 verschillende kleuren. Ik heb de kleur 01 nude. Er is ook nog een 02 pink. Zoals je kan zien glanst die al flink in de verpakking en doet hij je direct denken aan de shimmer bricks van bobbi brown.

Van boven naar beneden eerst alle kleuren los geswatched en de laatste swatch is alle kleuren bij elkaar. De kleuren zijn flink gepigmenteerd en hebben een mooie glans.

Na 1 keer m’n kwast eroverheen te hebben gehaald, zat er al mega veel poeder op m’n kwast. Voor het aanbrengen dus even goed aftikken!

Hier heb ik alleen de highlighter op m’n wangen. Hij is dus flink gepigmenteerd en je hebt er maar weinig van nodig voor een mooi effect. Hij geeft een hele mooie gouden glans, die jammer genoeg moeilijk was vast te leggen op foto.

Ik ben erg enthousiast over deze highlighter. Ik zou hem alleen eerder bestempelen als een bronzer met een mooie glans erin, dan als highlighter. De bovenste witte kleur van het set, zou wel heel mooi los gebruikt kunnen worden als highlighter.

Te koop bij de action 1.89

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.