Beauty

Catrice HD liquid coverage foundation.

De zoektocht naar de perfecte foundation blijft doorgaan. Ik heb nog steeds geen foundation gevonden die me 100% bevalt en ik opnieuw zou willen kopen. De zoektocht gaat dus door en vandaag test ik dus een nieuwe foundation!

Ik heb de Catrice HD liquid coverage foundation getest. Deze foundation is bij de vorige assortiment update toegevoegd en trok meteen m’n aandacht al. Toch duurde het een tijd voordat ik hem eindelijk aanschafte.

De flacon is van mat glas en voelt luxe aan.

Wat vooral heel vernieuwend en verrassend is, is de dropper in plaats van een pompje. Dit heb ik nog niet eerder gezien bij een budget make-up merk. Ik had het alleen eerder voorbij zien komen bij high end merken. Ik had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat ik het handig zou vinden werken, maar het is verbazingwekkend handig!

De foundation is erg vloeibaar. Dit betekend meestal niet veel goeds voor de dekking ervan.

Uitgesmeerd vond ik de dekking tegen vallen. Het gaat wel een beetje in de lijntjes zitten.

Op m’n gezicht daar in tegen vond ik hem wel erg mooi! Op de eerste foto zie je dat ik veel onzuiverheden en roodheid in m’n gezicht heb en op de tweede foto is dat zo goed als allemaal gecamoufleerd! Op de laatste foto heb ik ook concealer en poeder aangebracht.

Dat de foundation een natuurlijke dekking geeft kan ik niet zeggen, maar een goede dekking wel! Dit is wel echt een foundatiom voor een wat vettere huid, ideaal voor mijn huid dus. Jammer genoeg is die nu in de winter nog net ietsjes te donker voor mijn huid, maar dat heb ik altijd, zelfs met de lichtste kleuren. Dus nog geen perfecte match voor me, maar in de tussentijd wel goed genoeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.