Disney

Disney film update #3

Het is alweer een tijdje terug dat ik een disney update heb gepost. Ik heb dan ook sinds de vorige update niet heel veel disney films gekeken. Sinds ik netflix heb kijk ik vooral series en was ik de disney films een beetje vergeten. 2 weken terug ben ik heel netflix door gegaan en heb ik elke disneyfilm die ik tegen kwam aan ‘mijn lijst’ toegevoegd. Zo had ik een mooi overzicht van welke disney films er op netflix stonden en welke ik nog kon kijken!

Ik moet er nu wel bij zeggen dat ik deze films allemaal deze week heb gekeken. Als ik de hele dag aan het werk was of met iets bezig was wat niet veel aandacht vereiste, zette ik een film aan. Of aan het einde van de dag lekker ontspannen nog even een film kijken voor het slapen gaan. Dit zijn dus de films die ik afgelopen week heb gekeken.

Ik begin met Toy Story 2. Deel 1 had ik al wel gezien, maar de rest niet. Ja shame on me, ik was vroeger gewoon meer van de classic disney princess films. Deel 1 vond ik al een erg leuke film en deel 2 deed zich er niet voor onder. Het is niet perse een vervolg op deel 1, dus de films los van elkaar kijken kan ook makkelijk. Deze film krijgt van mij *** sterretjes!

Ja, een kerst film in de zomer. Bij mij kan het gewoon. Ik heb een grote liefde voor kerst en met het druilige weer wat we hebben gehad had ik ook niet echt een kerst gevoel. Deze film zijn eigenlijk 3 aparte kerstverhalen. Met elke natuurlijk weer een boodschap en een mooie kerstgedachte. Het is een leuke film met de klassieke disney figuren. Ook zeker een aanrader. Deze krijgt van mij ** sterren!

The pixar movie is een documentaire van disney over hoe het begon en verliep bij pixar. Ik heb echt een zwak voor dit soort films. Pixar is misschien nu wel een mooi goedlopend bedrijf, maar dat is echt niet altijd zo geweest. Een erg leuke documentaire die je meeneemt in alle aspecten. Van hoe het bedrijf is ontstaan, de eerste film, toy story, tot stand is gekomen en de samenwerking met disney. Ik vond het een erg interessante film en hij krijgt van mij dan ook **** sterren!

Nog een documentaire! De disney nature Bears. Een documentaire over, je kan het al raden, beren. Er is een soort verhaal vab gemaakt van hoe de moeder het eerste jaar met haar 2 kleintjes overleefd. Alhoewel het wordt verteld in verhaal vorm, is het alsnog een educatieve documentaire. Samen gesteld met erg mooie geschoten beelden, maar je interesse moet er maar net liggen. Deze krijgt van mij ** sterren. Niet super interessant maar je zou deze film alleen al moeten kijken voor de super schattige beelden van de kleine beertjes!

Als een van de laatste films heb ik de klassieker Frank&Frey gekeken. Over een bijzonder vriendschap tussen een jong vosje en een jonge jachthond. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan en dat maakt de film natuurlijk weer spannend. Maar het zou disney niet zijn als t niet allemaal goed afloopt op het eind. Wel een leuke film, leuke verhaallijn, kan zeker begrijpen dat het voor kleine kinderen erg spannend zou zijn. Maar zelf kon ik m’n gedachte er niet altijd hele aal bij houden. Deze krijgt **sterren van me.

En als laatste film moest ik natuurlijk Toy Story 3 kijken. Ik vond deze film eerlijk gezegd het leukste van de 3 Toy Story films. Deze film kwam natuurlijk veel later uit en het begint ermee dat Andy naar de universiteit gaat. De kinderen die met deze films zijn opgegroeid, zijn toen deze uitkwam ook allemaal op de leeftijd dat ze gaan studeren. Ik zeg zelf, ik hield het niet helemaal droog bij het eind van de film, want het is gewoon zo. Je wordt ouder en dingen veranderen. Het verhaal zelf is weer een leuk en spannend verhaal. Deze film krijgt dan ook zeker **** sterren van me. Zeker een aanrader!

Dit waren nu dan alweer de films die ik tot nu toe gezien heb. Omdat ik afgelopen tijd niet zoveel films gekeken heb was dit wel weer een goede inhaal slag afgelopen week. Ik wil nu echt weer die hard aan m’n lijst gaan werken want anders red ik het nooit. Dit was in ieder geval alweer een goed begin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.