Disney

Disney films update #2

Ik vond het weer tijd voor een disney film update! Ik heb weer de tijd gevonden om een paar disneyfilms te kijken. In deze blogpost laat ik je zien welke films ik heb gekeken en geef ik er kleine reviews van! 

De eerste film die ik samen met me vriend heb gekeken was ‘Around the world in 80 days’ Ik kende deze film nog niet, maar me vriend wel. De titel zegt het al, het gaat over in 80 dagen een rondje om de wereld. Ik vond het een verrassend leuke en grappig film, ook al had ik dat niet verwacht.

De tweede film die ik heb gekeken was The Last Flight of Noah’s ark. Ze moeten, zo als bij het verhaal van noah’s ark, dieren in veiligheid brengen. Alleen doen ze dat met een vliegtuig in plaats van een boot. Ze raken van koers af en komen op een eiland terecht. De rest moet je zelf maar kijken! Ook weer een leuke, iets oudere, film!

Bedknobs and Broomsticks is een combinatie van gespeelde en een animatie film. Van deze film wist ik niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar was een verrassend leuke film! Een oudere vrouw die 3 kinderen opvangt. Ze doet in het geheim, een cursus tot heks. Dit leidt natuurlijk tot een en al hilariteit. Ook zeker een aanrader!

Een echte oude western film Westward Ho the Wagons! Ik vond het persoonlijk een beetje een langdradige film, waarin niet heel veel boeiend gebeurd. Of er een echt een verhaal in zat, kan ik je niet vertellen, want volgens mij zat die er niet echt in. Ik vond deze film niet de moeite waard.

Ook heb ik ‘An Extremely Goofy movie’ gekeken. Het vervolg op ‘An goofy movie’. In dit tweede deel gaan vader en zoon beide naar de universiteit. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan. Wel een leuke film, maar wel minder dan de eerste. Het is bij deze film niet echt noodzakelijk om eerst ‘an goofy movie’ te kijken. Een aanrader als je Goofy films leuk vind, maar niet perse een die ik zelf nog een keer zou gaan kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.