Disney

Disneyfilms gekeken #1

Afgelopen maand had ik mezelf het doel gezet om minstens 6 disney films van de lijst te kijken. De 6 heb ik dan wel niet gehaald, maar heb wel een paar disney films gekeken!

Ik heb als eerste The adventures of Ichabod an Mr. Toad gekeken. Een Walt Disney Classic uit 1949. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De film is een soort van in 2 verhalen gedeeld. Het eerste deel gaat over Mr. Toad en het tweede deel over Ichabod. De film was over het algemeen wel oke. Het is geen film die ik snel nog een keer zou gaan kijken. Ik geef deze film 1 ster.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede film die ik heb gekeken was The Parent trap. Een verhaal over een tweeling die niet van elkaar wist dat ze zusjes waren toen ze elkaar ontmoette op zomerkamp. Ik heb de versie uit 1961 gekeken.

Ik vond dit een erg leuke film. De zusjes ruilen van plek en vertellen hun ouders niets. Dit leverd grappige taferelen op. Er is ook nog een deel 2, deze heb ik nog niet gekeken, maar ga ik zeker nog wel doen! Deze film vind ik een aanrader en geef ik 3 sterretjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De derde film die ik heb gekeken was een Disney Nature documentaire. In deze documentaire laten ze het verschillende wild leven op aarde zien en hoe hun moeten overleven. earth 2009 Ik zelf vind documentaires altijd erg mooi en bijzonder. Iedereen heeft die dieren waarschijnlijk wel eens in de dierentuin gezien, maar in het wild is het zo anders en bijzonderder. Hoe je de dieren in een documentaire ziet, zou je zelf nooit in het wild zo zien (of je moet echt heel veel geluk hebben!).
Deze documentaire krijgt dan van mij ook zeker 3 sterren. Erg mooi geschoten en leerzaam!

Dit zijn de 3 Disney films die ik afgelopen maand heb gekeken! Ik wil vanaf nu elke maand een artikel als dit online posten. Een overzicht met welke films ik kan afstrepen van de lijst en een mini review erbij.

Wat is jou favoriete disney film?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.