Beauty

Essence Get Picture Ready Concealer

Net als de zoektocht naar de perfecte foundation, gaat de zoektocht naar de perfecte concealer ook door. Vooral voor onder m’n ogen heb ik nog geen goede match gevonden die de hele dag blijft zitten. Vandaag test ik de Essence get picture ready! Brightening concealer. Zou deze in de buurt komen van perfect?

De concealer zit in een tubetje. Zo kan je tenminste alles eruit krijgen en zit je aan het einde van je concealer niet met het probleem dat je er niet meer bij komt met de applicator.

De applicator is bij deze concealer een sponsje waar je de concealer mee aanbrengt en ook gelijk mee zou kunnen blenden. Wel handig, maar niet echt hygiënisch.

Het verbaasde me hoe dikker deze concealer is dan wat ik gewend ben. Hopelijk is dit een goed voorteken voor de dekking ervan.

De concealer smeert makkelijk en egaal uit en geeft ook nog goede dekking.

Op de 1e foto heb ik niets op m’n gezicht, op de 2e foto alleen foundation en op de 3e foto heb ik onder m’n ogen en op m’n oneffenheden de concealer aangebracht.
De dekking vind ik goed maar niet geweldig. Op sommige plekken komt toch de roodheid er nog een beetje doorheen. Onder m’n ogen vind ik hem wel heel mooi. Hij is zeker brightning en geeft me een stuk frissere blik. Het enige echte nadeel vind ik het sponsje waar je hem mee aanbrengt. Dat gaat er op een gegeven moment heel erg vies uit zien. Ook de dop blijft erdoor niet schoon en gaat er dus ook vies uitzien.

Het is zeker een mooie en goede concealer. Nog niet de perfecte match, maar voor in de tussentijd zeker een goede oplossing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.