Beauty

Essence Prettifying Lip oil

Wie heeft het op instagram nog niet voorbij zien komen? De make-up filmpjes waar in slow motion en in 1 perfecte veeg de lipstick of de moeilijkst aan te brengen liquid lipstick, er in 1 keer perfect op zit. Jaloers makend gewoon. Een trend die met deze filmpjes samen gaat is de golden lip/face elixer. Een olie met 24karaats goud er in, die je lippen perfect zacht maken. Zou dat dan de enige oplossing zijn voor mijn zielige, lelijke en pijnlijke gebarsten lippen?! Alleen toen ik de prijs ervan op zocht dacht ik: ‘laat maar’. Maar toen ik vorige week bij het essence schap keek, viel deze lip olie me op. Het heeft dan wel geen 24karaats goud erin en waarschijnlijk ook een geheel andere samenstelling, maar het is wel olie. Ik heb nog nooit zo’n soort olieproduct gebruikt in plaats van lippenbalsem, dus deze wilde ik zeker testen!

Deze lip olie is in 3 kleuren/soorten verkrijgbaar. Ik heb de gelige ’01 I care for you honey’. De kleur is gelig, maar daar zie je op je lippen niets van terug.

De verpakking is redelijk standaard en basic. Je brengt het aan met een standaard lipgloss applicator.

De geur is zoet, maar niet storend. De geur doet me niet denken aan honing, al vermoedde ik dat wel door de naam.
Als je de olie op je lippen aanbrengt is het heel zacht. Je hoeft het ook geheel niet dik aan te brengen of 2 keer in de huls te dippen. 1 keer is meer dan genoeg. Ook plakt de olie totaal niet en trekt het langzaam in. Zo hoef je in ieder geval niet om het half uur nieuw aan te brengen.

Deze olie heeft m’n lippen wel redelijk gered met de kou afgelopen dagen. Ik ga niet beweren dat het net zo’n wonder product als de 24karaats olie. Maar als je snel last hebt van droge lippen is deze budget olie zeker het proberen waard!

Kruidvat, Essence €1.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.