Tags

First things tag

Ik vond het weer eens tijd voor een leuke tag! Deze keer heb ik de leuke First things tag ingevuld. Door middel van deze vragen kan je me weer een klein beetje beter leren kennen.

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt
Snoozen! Ik ben echt totaal geen ochtendmens en het liefste slaap ik dan ook elke dag uit. Als ik moet werken kan dit jammer genoeg niet. Ik wordt meestal wakker met de radio, dus luister ik een beetje muziek en bekijk ik in de tussentijd instagram, snapchat en lees ik het nieuws even.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat
Hahahahah, sportschool. Ik ga dus echt nooit naar de sportschool en ben ook echt totaal niet sportief. Ik ben wel een tijdje naar de sportschool geweest met een vriendin. Toen zij er mee stopte, had ik steeds minder motivatie om ook nog te gaan. Uit eindelijk vond ik het zo vreselijk dat ik er mee gestopt ben.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Als ik thuis kom van werk ga ik meestal eerst wat drinken en plof ik op de bank neer. Meestal heb ik ook gigantische honger, dus eet ik wat. Pas iets van een halfuur later doe ik m’n schoenen en jas uit.

Eerste auto
Ik heb wel een rijbewijs maar nog geen eigen auto. Ik mag nu de auto van m’n ouders lenen als ik hem nodig heb voor werk. We delen dan ook de kosten erin, waardoor ik al heel snel er achter kwam dat een eigen auto nog veel te duur was.

Eerste ongeluk/verkeersovertreding
Beide nog geen echte gehad. Ik heb wel al een parkeerboete gehad, maar die was niet terecht, dus die telt niet mee.

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was
Zoals elk klein meisje wilde ook ik prinses worden of beroemd worden. Jammer genoeg blijk ik daar geen talent voor te hebben. Daarna heb ik heeeel erg lang lerares willen worden. Maar toen ik wat ouder werd, zag ik mezelf dat ook niet doen.

Eerste keus qua drinken
Ik heb op dit moment niet echt een lievelings drankje. Maar als ik uit eten ga, dan bestel ik altijd standaard een ice tea. Raar genoeg drink ik dit thuis echt nooit.

Eerste keus dessert
Ijs! Mijn favorieten smaken zijn kaneel, watermeloen, witte chocolade, pistache en citroen.

Eerste liedje dat in je opkomt
PATD- the only difference between martyrdom and suicide is press coverage. Dit liedje heb ik afgelopen week echt op repeat geluisterd. Blijft een heerlijk nummer dat in m’n hoofd blijft zitten.

Eerste grote aankoop
Ik twijfel tussen 2. Het was of m’n computer of m’n nitendo DS. Weet niet meer zeker welke ik nou eerder kocht. Voor beide heb ik mega lang moeten sparen en heel veel kranten moeten bezorgen!

Eerste baantje
Mijn eerste baantje was een krantenwijk. Die nam ik over van m’n broer en heb ik zo’n 4 jaar gedaan denk ik. Het verdiende goed en ik was er maar 3uurtjes per week mee bezig!

Eerste keer in het vliegtuig
Mijn eerste keer in het vliegtuig was 3 jaar geleden. We vlogen naar Slovenië en hadden ook nog een overstap. Ik vond het dood eng en op de terugvlucht miste we ook bijna onze aansluitende vlucht door vertraging waardoor we werden omgeroepen op het vliegveld. Mijn eerste vlieg ervaring was dus niet echt geweldig.

Dit was de tag alweer! Ik hoop dat je hem leuk vond om te lezen. Als je hem leuk vond voel je vrij om hem over te nemen op je eigen blog of in te vullen in de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.