Beauty

Essence matt matt matt vibrant shock. 09 rockin’ princess

Essence had al een matt matt matt lipstick lijn met gangbare kleuren. Een lijn met voornamelijk roze en rode tinten. Daar is nu dus de matt matt matt vibrant shock bij gekomen. En shocking zijn de kleuren zeker.  Toen ik bij de assortiment update zag dat ze nu ook matte donker blauwe lipstick kleur hadden, wist ik al meteen: die moet ik hebben! Ik heb ook over de groene kleur nog een tijdje getwijfeld en ook over deze blauwe. Is het niet een te extreme kleur? Ik dacht; ik probeer het gewoon!

Ik ben dus voor de donker blauwe kleur 09 rockin’ princess gegaan. Er ziten ook nog een groene en paarse kleur in de vibrant shock lijn. De hulzen zijn zilver en de dop is de kleur van de lipstick. Verder niets bijzonders.

M’n eerste reactie toen ik de kleur probeerde was: wow, wat een kleur. De naam vibrant shock is geheel op z’n plek. De kleur zelf vind ik echt mooi, maar wel heel erg wennen. Jammer genoeg lukte het me niet om hem gelijkmatig aan te brengen, hoe hard ik ook probeerde. Hij trok jammer genoeg heel erg in de lijntjes. Wel is de kleur erg gepigmenteerd en goed mat, waardoor die zeker wel een uur of 4 blijft zitten. Doordat hij niet gelijkmatig aanbrengt, slijt hij ook niet mooi. Het is dus zeker een lipstick die je goed bij moet blijven houden gedurende dag.

Kruidvat, €2.39

1 thought on “Essence matt matt matt vibrant shock. 09 rockin’ princess

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.