Beauty

Essence metal shock. 08 toxicity.

Een gouden lipstick, ben je nou serieus?! Ja! Want als het goud is en het glittert, wil ik het hebben! Zo ook deze lipstick. Zodra ik deze tegen kwam in het essence vak, had ik hem nodig in m’n leven. Eerst twijfelde ik nog of ik hem wel echt zo nodig in m’n leven had als ik dacht. Maar besloot hem toch mee te nemen. En oh oh wat vind ik hem mooi! Kijk je mee naar de lipstick swatches?
De huls zelf is niet veel bijzonders. Gewoon een basis zwarte huls zoals we van essence gewend zijn. Onderop staat de naam en kleur van de lipstick.

Zodra je de lipstick open maakt, glittert de gouden kleur je te gemoed! Het enige waar ik over twijfelde is of het geen soort glitter topcoat zou zijn, of dat de lipstick ook echt de gouden kleur zou afgeven. Maar snel swatchen dus!

Kleur afgeven deed hij zeker! Een hele mooie gouden kleur die prachtig glittert! Of deze kleur bij mijn huidskleur past, ben ik nog niet helemaal over uit. Maar waar ik wel over uit ben is dat het een erg mooie kleur is, die mooi en egaal aanbrengt en prachtig glittert!

Of het een kleur is die je elke dag zou dragen betwijfel ik. Maar leuk en mooi is hij zeker!

Kruidvat, 2.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.