Beauty

Essence out of space stories. 05 intergalactic adventure.

Vandaag een review van een hele mooie nagellak! Essence heeft een nagellaklijn uitgebracht gebaseerd op de ruimte. Of te wel: hele mooie glitter kleuren! Zodra het glittert vind ik het leuk en zodra het ook nog van kleur veranderd al helemaal. Kijk verder voor de swatches van deze mooie nagellak!

Ik heb de kleur 05 intergalatic adventure uitgeprobeerd en wauw! De kleur is blauw, groen en paars! In elk licht lijkt het weer een andere kleur. Ik hoorde van andere dat hij wel snel chips vertoonde, maar daar heb ik totaal geen last van gehad! Hij bleef toch zeker wel 3 dagen mooi op mn nagels zitten en dat terwijl ik hele slappe nagels heb!

Hier heb ik de nagellak geswatched zonder top of basecoat. Dit zijn 2 laagjes. Hij dekt dus redelijk goed! Na 1 keer heb je eigenlijk al genoeg dekking, maar schijnt het nog een beetje door bij de tips.

Ik vind het dus een hele mooie nagellak! Mooie en bijzondere kleur die ik nog niet ergens eerder heb gezien!

Kruidvat, 1.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.