Beauty

Max & More Highlight| Foundation |Contour en Blush pallet

Weer een review in het rijtje van verrassende action budget make-up! Vandaag laat ik jullie het  Max & More Highlight| Foundation |Contour en Blush pallet zien. Zoals de orginele naam al zegt is het een pallet waar eigenlijk alles in zit om je basis make-up mee te doen. Is het wat of kan je hem beter laten liggen?

Het pallet komt in een simpele kartonnen verpakking, waar je op de voorkant duidelijk alle kleuren die in het pallet zitten kan zien. Zo op het eerste gezicht ziet het er uit als een pallet waar je veel kanten mee op zou kunnen. Zowel een roze als perzik blush en koele en warme highlighters en contour kleuren.

Achter op de verpakking staat waar en hoe je de producten kan aanbrengen. Ook staat er per product alle ingrediënten op.

Het pallet zelf is basic zwart met niet te veel poespas. Voel wel erg goedkoop en licht aan, maar hij was dan ook maar €1.98.

De kleuren zien er op het eerste gezicht goed uit. Wat wel meteen opvalt is dat de contour en foundation kleuren erg licht zijn. Nou is dat voor mijn lichte huid ideaal, maar als je een wat donkerdere huidskleur heb, is dit pallet misschien niet ideaal voor jou.

Dit zijn de kleuren op de huid. Ik heb de kleuren van boven naar beneden geswatched.

De 1e 2 kleuren die je ziet zijn een highlighter en bronzer met shimmer. De highlighter is echt super mooi subtiel op je huid, maar is ook zeker goed op te bouwen naar een knallende highlighter. De bronzer met shimmer is helaas erg oranje op mijn huid.

De 2 foundation kleuren zijn erg licht en dekken niet erg goed. Ik gebruik ze zelf eerder om m’n foundation mee af te poederen. De 2 countour kleuren zijn wel erg mooi. Ze hebben een wat koelere ondertoon en zijn ook mooi te blenden.

Als laatste de 2 blush kleuren. Een rozige en een perzik kleur, beide met een lichte shimmer erin. Beide erg mooie kleuren, helaas beide wel veel last van fall out.

Toch is dit weer echt een budget topper! En dat voor maar €1,98!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.