Fotografie

Mijn week in fotografie #1

Wie m’n blog al wat langer volgt, weet dat ik vroeger elke week een foto verslag van m’n week online postte. Op een gegeven moment was ik dit zat, want het waren meestal slechte kwaliteit foto’s van m’n telefoon en ook vaak het zelfde. Afgelopen tijd zat ik toch steeds meer te denken aan dat ik weer meer met fotografie wil doen. Ik heb toen der tijd een mooie camera gekocht om te fotograferen, maar ik heb hem tot nu toe bijna alleen nog maar gebruikt voor filmen en foto’s voor reviews maken.

Maandag avond is nog steeds alaska/gold rush avond! Met nu een paar weken Parker’s trail.

Dinsdag een woensdag stonden in het teken van veel foto’s maken van producten voor reviews.

En foto’s van nieuwe producten voor in m’n webshop!

Ook had ik afgelopen week nog tijd om in de zon te zitten. Jammer genoeg toch nog een beetje verbrand, dus ’s avonds goed insmeren met body lotion.

Ook morste ik wat suiker op m’n nachtkastje en door m’n lens zag ik eigenlijk pas hoeveel stof er ook lag. Komende week maar eens goed m’n kamer schoonmaken dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.