Beauty

MUA undress your skin shimmer highlight, iridescent gold.

Van highlighters kan ik echt geen genoeg krijgen! Toen ik deze prachtige highlighter van Make-up Academy voorbij zag komen op de site van de kruidvat, moest ik hem gewoon bestellen! Al helemaal toen ik online zag dat het wel eens een dupe zou kunnen zijn van de NARS albatros highlighter. Deze heb ik jammer genoeg zelf niet in m’n bezit, dus kan ik geen vergelijking maken. Maar kijk verder voor de swatches en oordeel zelf!

De poeder is in een mooi golvend motief gedrukt. Heeft natuurlijk qua werking geen toegevoegde waarde, maar ziet er wel extra mooi uit!

Als je hem zo in de zon ziet, echt WAUW. Deze swatch is na 1 keer m’n vinger over de highlighter halen en in 1 keer swatchen. Het is een warme gouden highlighter, super gepigmenteerd en glimt als een malle. I LOVE IT.

De highlighter geeft je een hele mooie warme glans. Ik heb deze foto in het zonlicht genomen en de highlighter glanst je echt tegemoet! Ook is de highlighter goed op te bouwen tot een nog heftigere glans!

Kruidvat, €5,99

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.