Fotografie

Mijn week in fotografie #2

Afgelopen 2 weken ben ik heel druk bezig geweest met veel dingen achter de schermen voor m’n blog. Zo ben ik over gegaan naar een andere hosting ( wat veel stress opleverde, maar het achteraf nu zo erg waard is), heb ik veel voor gewerkt en zit ik weer vol ideeën voor nieuwe blogposts en video’s! Vandaar dat ik afgelopen 2 weken bijna geen foto’s heb gemaakt, dus voeg ik de 2 weken samen!

Een video geflmd en m’n statief niet kunnen vinden. Dan maar een geïmproviseerd statief van een stapel boeken. Werkt net zo goed!

Ook brandde ik weer eens wat kaarsjes. Door m’n webshop, heb ik een flinke voorraad kaarsen. Maar ik vergeet kaarsen altijd aan te zetten. Moet het maar eens wat vaker doen, anders kom ik nooit door m’n mega voorraad heen.

Aan m’n blog werken en de Blue edition van redbull uitproberen. Vond hem wel lekker, maar niet veel bijzonders.

Tijdens het opruimen vond ik ook nog een mooie druipkaars. en druipen deed die zeker! Vond het er wel mooi en kunstig uitzien zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.