Disney

Disney update

Ik heb eindelijk weer eens wat disney films gekeken! Ik merk zelf heel erg dat ik door periodes heen ga dat ik of geheel geen disney films kijk, of ineens meerdere achter elkaar. Deze films heb ik dan ook over een lange periode gekeken, dus het duurde even voordat ik weer genoeg films bij elkaar had voor een update!

Sommige mensen waren heel entousiast over finding dory en vonden hem beter dan finding nemo en andere vonden het juist een slechte film. Ik hoor bij de middenmoot. Ik vond het een erg leuke film, want dory is en blijft gewoon super schattig! Wel is de film erg voorspellend jammer genoeg. Maar dat maakt hem niet minder leuk. Zeker een aanrader om te kijken.

African cats was de disney nature documentaire die ik deze maand keek. Het was wel interessant en informatief maar niet heel bijzonder. Wel oke, maar niet een film die ik nog een tweede keer zou kijken.

Toen een vriendin van me hoorde dat ik deze klassieker nog nooit gezien had, werd ik meteen verplicht om hem direct te gaan kijken. En waarom ik deze klassieker nog nooit gezien had weet ik ook niet, want het is echt een super leuke film! Dit is echt zo’n film die je meteen het ultieme disnet gevoel geeft. 

The incredibles was ik ooit aan begonnen met kijken, maar heb ik denk gewoon nooit afgekeken. Geen idee waarom, denk dat ik hem toen der tijd niet leuk genoeg vond ofzo. Nu heb ik hem wel geheel afgekeken en vond ik hem wel leuk, maar snap ook wel waarom ik hem toen der tijd niet afgekeken heb. Leuke film, maar niet zo mijn smaak qua film.

Als laatste deze maand keek ik the nightmare before christmas. Ooit al eens in een ver verleden gekeken, maar niets van blijven hangen. Eigenlijk ook best beschamend dat ik deze film niet eerder opnieuw heb gekeken, aangezien het al 3 keer het halloween thema, van het feest waar ik elk jaar help, is geweest. Wel een leuke film, ik had zelf alleen soms moeite om de film te blijven volgen.

Dit waren weer de disneyfilms die ik afgelopen tijd heb gekeken. Zoals elke keer zeg ik weer dat ik er wat meer moet gaan kijken omdat ik m’n doel anders nooit haal, haha! Ik ga m’n best er voor doen, maar hoogst waarschijnlijk gaat het weer bij 1 update per maand blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.