Day zero challenge!

Day zero update #3

Ik heb eindelijk weer wat doelen van m’n day zero project kunnen afstrepen! Heel stiekem was ik een klein beetje vergeten wat m’n doelen waren. Toen ik ze van de week terug las, zag ik dat ik onbewust toch een paar dingen had gedaan, en dus weer kon afstrepen!
043 || Naar een concert

Afgelopen november alweer ben ik naar The Foolbar XL in het AFAS geweest. Voor het eerst alleen naar een concert, maar het was echt weer genieten!

052 || Een roadtrip doen

We zijn naar Duitsland wezen roadtrippen! Flink wat kilometers gemaakt en in mijn geval ook veel geslapen. Erg leuk en zeker iets wat ik nog een keer met m’n vriendinnen wil gaan doen ook.

074 || Minstens 2 eigen naaiprojecten doen (2/2)

Ook heb ik 2 leuke naaiprojecten gedaan. Als eerste een paar leuke kussenhoezen en als tweede een paar mooie vlaggenlijnen.

080 || Brownies en downies bezoeken.

Niet perse Brownies en downies bezocht, maar wel een restaurant wat het zelfde concept is. Ik ben namelijk met m’n moeder wezen lunchen bij Happy tosti in Hoofddorp. Het meest geweldige vond ik dat je er op schommels kon zitten, de tosti’s waren lekker en hun home made limonade was ook echt super lekker!

087 || Maak alle recepten uit 1 kook of bakboek

Ik heb nog lang niet alles recepten gemaakt, maar heb wel het boek gekozen en heb er al wat dingen uit gemaakt. Ik heb gekozen voor het boek ‘Bakken met Menno’ van Menno de koning. Een erg leuk en verrassend bak boek. Volg me op instagram, want daar zal ik voornamelijk m’n baksel posten!

098 || Doe 10 keer iets leuks met een vriendin/vriend (4/10)

Kan ik ook weer een keer van afstrepen. Alhoewel ik het alsnog vaker zou willen doen!

100 || Kijk 10 complete series (3/10)

Ik heb tot nu toe 3 complete series gekeken en zit nu te wachten tot er nieuwe seizoenen komen. Zo heb ik nu Narcos, Black sails en Marco polo gekeken. Alleen las ik laatst ergens dat er geen vervolg komt op de serie van Marco Polo (waarvan ik vind dat ze het ons niet kunnen aandoen, want het eindigt vreselijk spannend).

Al met al ben ik al best een flink eind op weg met m’n doelen zo!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.