Beauty

Essence Long Lasting Lipstick

Zo als onderhand volgens mij wel duidelijk is ben ik gek op lipstick. Het liefste draag ik een opvallende kleur, maar de laatste tijd pak ik ook steeds vaker een licht roze of mooie nude kleur. Tijd om m’n collectie nude kleurtjes uit te breiden! Vandaag test ik 2 nude lipsticks van de essence long lasting lipstick lijn!Ik heb gekozen voor de kleuren 26- All time favorite en 06- Barely there. Allebei mooie nude kleurtjes, die op het eerste gezicht op elkaar lijken, maar toch erg van elkaar verschillen.

De huls is zoals standaard net zoals bij de rest van de long lasting lijn, zwart met op de onderkant de kleur en het nummer van de lipstick.

26- All time favorite is meer een roze nude en 06- Barely there is meer een bruine nude. Allebei kleurtjes die ik nog niet in m’n collectie had.

Op m’n huid is 26- All time favorite een mooie roze nude kleur. Misschien zelfs iets meer een oud roze kleur. Goed gepigmenteerd, mooi mat en blijft lang op je lippen zitten!
06- Barely there lijkt op m’n huid een stuk roder dan ik had verwacht. Gelukkig vind ik dat niet erg en vind ik het nog steeds een erg mooie kleur. Alleen voor mijn lichte huid valt hij niet onder een bruinige nude kleur voor me. Ook deze is goed gepigmenteerd, mooie mat en blijft hij lang op m’n lippen zitten!

Kruidvat, €2.39

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.