Beauty

Nieuwe hema make-up kwasten

Hema heeft nieuwe make-up kwasten uitgebracht en ik moet zeggen ik ben blij verrast! Ze hebben 6 kwasten voor de ogen, 3 kwasten voor de wenkbrauwen, 2 voor de lippen en wel 12 kwasten voor het gezicht! Ik kan ze niet allemaal testen, maar heb er 2 uitgekozen voor het gezicht die mij het meest aanspraken en die ik ook nog niet had!


Ik heb gekozen voor de 303 buffing brush en de 308 fan brush. Beide worden ze goed beschermd verkocht zodat de haartjes niet raar gaan staan of vies worden.

303 Buffing Brush
Met een draaiende beweging breng je je foundation aan. Je krijgt een gepolijst effect. Ook geschikt voor poeder.

Zoals je kan zien staan de haartjes van de kwast mooi dicht op elkaar en is de kwast mooi vol. Hierdoor neemt de kwast dus minder product op en krijg je echt het mooie airbrush effect op de huid! De kwast is ook echt super zacht en is heel fijn in gebruik. Ik was de eerste keer dat ik de kwast gebruikte dan ook blij verrast hoe mooi het aangebracht was. Waarom heb ik nooit eerder zo’n soort kwast uitgeprobeerd joh!

308 Fan brush
Luchtig kwastje waarmee je gevallen oogschaduw subtiel uit de weg ruimt of een highlighter plaatst.

Ik heb de fan brush vooral aangeschaft omdat ik steeds meer mensen er over hoorde dat ze er highlighter zo mooi mee konden aanbrengen. Dat wil ik dan dus ook wel eens testen!  De kwast is redelijk vol maar de haartjes staat niet strak op elkaar waardoor je het dus wel een luchtige kwast zou kunnen noemen. Dit is vooral handig als je je highlighter niet in een keer te heftig wil aan brengen.

Deze 2 kwasten van de hema hebben me blij verrast! Ze hebben ook nog verschillende poeder, blush, highlighter en contour kwasten voor het gezicht toegevoegd, naast alle kwasten voor een complete ooglook. Alle kwasten zagen er op het eerste gezicht goed uit en voelde ook zacht aan. Een grote vooruitgang op de prikkende kwasten die ze voorheen hadden.

Het zijn mooie kwasten voor een budget prijs. De prijzen van alle kwasten liggen tussen de 3 en 6 euro!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.