Beauty

Essence Prismatic Rainbow highlighter

Vandaag test ik eindelijk na lang zoeken de Prismatic Rainbow highlighter van Essence! Hij stond al een hele tijd om m’n verlanglijstje, maar was hier in ‘mijn’ kruidvat telkens uitverkocht. En als ik er dan wel een vond, was hij jammer genoeg al gebruikt. Maar laatst had ik geluk en vond ik hem eindelijk. Zou hij het wachten en zoeken waard zijn geweest?

De verpakking is basic, licht en van plastic. Op de deksel staat de naam en basis info van de highlighter. Niet veel bijzonders, maar het draait dan ook om de highlighter.

Van boven naar beneden per kleur los geswatched en de onderste swatch zijn alle kleuren door elkaar. De bovenste 3 kleuren zorgen voor een warme gloed in de highlighter, alleen lijkt het dat de blauwe kleur er toch een koude ondertoon aan geeft. De swatch lijkt op mijn huid wel een beetje een groenige ondertoon te krijgen, doordat de blauw kleur een stuk meer gepigmenteerd is. Ik hoop dat dit op m’n gezicht meevalt!

Gelukkig valt het mee! Hij brengt mooi subtiel aan en is goed op te bouwen. Van de kleuren is (gelukkig) niet heel veel terug te zien op m’n huid. Als je een wat koelere highlighter wilt gebruik je de onderste kleuren van de hightlighter en als je voor een warmere gloed wilt gaan, gebruik je de bovenste kleuren van de highlighter. Zo kan je er mooi verschillende kanten mee op. Een mooie budget highlighter voor als je niet van hele heftige glans houd!

Kruidvat, €3.59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.