Beauty

Limited Edition ProvoCatrice Gradation Blush

Toen ik de Limited edition ProvoCATRICE online voorbij zag komen, was ik niet meteen heel enthousiast. Het enige wat me eigenlijk aansprak van de collectie was deze Gradation Blush. De rest vond ik er een beetje gewoon uitzien en niet heel bijzonder. Vandaag review ik dus alleen de Gradation Blush uit de collectie.

De verpakking ziet er heel mooi uit en je kan door de doorzichtige bovenkant meteen zien welke kleur het is.

Ik heb de kleur CO1 Raspberry Belle. De kleur loopt over van een licht roze naar een donkere roze kleur en bevat een gouden shimmer.

Op m’n wangen geeft het een mooie subtiele kleur die goed op te bouwen is tot een wat heftigere blush. Ook geeft de blush een mooie glans. Het enige wat echt heel jammer was, dat de blush heel veel poeder losmaakt. Ik ging er een keer met m’n kwast overheen en er kwam zoveel poeder los dat de verpakking meteen helemaal onder zat en m’n t-shirt ook. Erg jammer, maar alsnog een mooi blush!

De collectie is nog tot eind van de maand verkrijgbaar bij Kruidvat!

Kruidvat, €3.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.