Beauty

#ProArtist Freedom Pro Naked Mattes Lipsticks

Ze blijven mooi, al die nude lipsticks. Ik had alleen al het perfecte rijtje nude kleuren gevonden voor mijn huidskleur, dus kocht ik eigenlijk geen nude kleuren meer. Tot ik bij 2 van mijn favoriete nude kleuren het einde van de lipstick in zicht zag komen. Zoals altijd als ik ergens een perfecte kleur van heb gevonden, wordt precies die kleur uit de collectie gehaald. Op zoek naar vervangende nude lipsticks dus! In dit setje met 5 verschillende nude kleuren zou er vast een vervangend exemplaat tussen zitten!

De lipsticks komen in een kartonnen doosje, waar de kleuren op de voorkant staan afgebeeld. Zo afgebeeld lijken ze best veel van elkaar te verschillen.

Alleen op deze manier naast elkaar vind ik ze allemaal op elkaar lijken. Op de onderkant van elke lipstick zie je welke kleur het is en wat de naam van de kleur is.

Naked Raw- Naked Naked- Naked Protect – Naked Real – Naked Truth

De hulzen zien er niet goedkoop uit en voelen zo ook niet aan, ook al zijn ze dat wel. De lipsticks zien er zo op het eerste gezicht wel echt als nude kleuren uit, wel dat ik dat op de foto van de verpakking niet zo vond. Ook lijken de kleuren ook best dicht bij elkaar te liggen.

Van beneden naar boven, Naked Raw- Naked Naked- Naked Protect – Naked Real – Naked Truth

Maar als ik ze swatch zie je toch echt duidelijk verschil tussen alle kleuren! De lipsticks zijn goed gepigmenteerd maar voelen bij het aanbrengen wel een beetje droog aan. Voordat je deze lipstick aanbrengt is een lippenbalsem wel nodig dus. De lipstick blijft daardoor wel redelijk lang zitten. Het eten van wat snacks overleefd hij wel, ik hoef hem pas na een gehele maaltijd bij te werken. En omdat het een nude kleur is, valt het ook niet erg op of ziet het er niet raar uit als die van je lippen slijt.

Kruidvat 5.99

1 thought on “#ProArtist Freedom Pro Naked Mattes Lipsticks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.