Beauty

#ProArtist Freedom Pro Noir Mattes Lipstick

Nadat ik afgelopen week de naked mattes lipsticks had getest, kon de donkere versie van de pro lipstick kits niet achter blijven! In de zomer draag ik liever nude en roze lipsticks en eigenlijk de rest van het jaar het liefste donkere kleuren op m’n lippen. Het kon dan ook niet anders dat ik ook deze kit ook zou testen!

De verpakking is (nogal logisch) geheel het zelfde als bij de naked matte lipsticks kit. De 5 lipsticks komen in een simpel doosje, waar alle kleuren op afgebeeld staan.

Noir Watching – Noir Twilight – Noir Midnight – Noir Darkness – Noir Noir

Op de onderkant de naam van de lipstick en de kleur. Handig voor als je je lipsticks ook onderste boven in je stash bewaard

Noir Watching – Noir Twilight – Noir Midnight – Noir Darkness – Noir Noir

De lipsticks komen in een basic zwarte met zilveren plastic huls.
De lipsticks heten dan wel mattes, maar bij Watching en Darkness zie ik toch duidelijk glitter erin. Ook als ik de lipsticks zo in het zonlicht zag, leken de kleuren veel minder donker dan dat ik in eerste instantie zag op de verpakking en op de onderkant van de lipsticks.

Van onder naar boven : Noir Watching – Noir Twilight – Noir Midnight – Noir Darkness – Noir Noir

Ook deze set is weer super goed gepigmenteerd in 1 keer swatchen. De kleuren zijn een stukje lichter dan verwacht, maar alsnog erg mooi! Watching lijkt meer rood dan roze en Noir is meer een donker rood dan een echt zwarte lipstick.

Ook voelen deze jammer genoeg een beetje droog aan, dus een lippenbalsem voordat je hem aanbrengt, is geen overbodige luxe. Ook van deze lipsticks is de draagtijd daar door wel langer en overleefd hij een paar snacks of een kleine maaltijd wel voordat je hem moet bijwerken.

Kruidvat 5.99

1 thought on “#ProArtist Freedom Pro Noir Mattes Lipstick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.