Beauty

Essence Get Big! Lashes Volume Curl Black Mascara

Ik wissel niet vaak van mascara, maar ik ben altijd op zoek naar een nieuwe soort! Op een of andere manier als ik een mascara de eerste keer fijn vind, vind ik de mascara als ik hem de tweede keer koop ineens niet meer mooi of fijn. Vandaar dat ik vandaag weer een nieuwe mascara test!

De Get Big mascara van essence, heeft zoals de naam al doet vermoeden een grote borstel met best fijne en veel haren.

 Verder is er niet veel bijzonders aan de verpakking. De mascara beloofd volume en gekrulde wimpers.

Zonder mascara – Met 1 laagje mascara

En volume en krul geeft hij zeker! Ik heb eerlijk gezegt ook wel lange wimpers van mezelf, maar deze mascara geeft mooi volume en krult de wimpers goed. Dit houden me wimpers ook de hele dag vol, zakken niet in of gaan smudgen gedurende dag. 

Kruidvat, €2.39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.