Beauty

Essence velvet stick

Een van mijn favoriete lipsticks die ik heb is een jumbo lippotlood van ELF. Die is mooi gepigmenteerd en brengt door de vorm makkelijk en mooi aan. Daarom was ik ook best verbaasd dat ik nog niet eerder had gezien dat Essence ook zulk soort lipsticks/potloden in hun assortiment had! De velvet sticks zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, waarvan ik er vandaag 2 test.

Ik heb de kleuren 03 mega melon en 02 peony star. Mega Melon is een zacht rode kleur en Peony star een oud roze/paarse kleur. Beide hebben ze een velvet matte finish.

Zoals de naam het al zegt zijn het sticks. Of te wel lipsticks in potloodvorm. Ik vind dit persoonlijk makkelijk en fijn aanbrengen. Het enige minpunt is dat je op een gegeven moment geen puntje meer hebt en je hem dus moet slijpen. Je hebt hier een apart formaat puntenslijper voor nodig, omdat het een groter potlood is dan een normaal potlood.

Tijd voor de swatches! De paarse kleur Peony star is precies zoals ik had verwacht, een mooie oud roze/paarse kleur. Mega melon is daar in tegen een stuk donkerder dan ik had verwacht en neigt een stuk meer naar fel rood.
Beide kleuren dekken in een keer goed, brengen fijn aan en voelen niet droog aan op m’n lippen. Ook blijven ze gedurende dag goed op m’n lippen zitten. Maar moeten wel na een gehele maaltijd even bij gecheckt en bijgewerkt worden.

Kruidvat €1.99

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.