Persoonlijk

Hello August!

Toen ik net deze blog begon, maakte ik wekelijks een doelen lijst. Een lijstje met doelen die ik die week wilde halen en elke week keek ik terug op de doelen van de week ervoor. Op een gegeven moment haalde ik bijna geen enkel doel meer per week, of kon ik geen nieuwe doelen meer verzinnen, dus werd het een maandelijkse doelen lijst. Ook die verdween op een gegeven moment van m’n blog. Waarom ik ze niet meer maakte weet ik eigenlijk ook niet, want als ik mezelf doelen stel en vooral als ik die doelen online ook deel, motiveert het me extra om ze proberen te behalen!

Hoe kan het eigenlijk al dat we ineens in de 8e maand van het jaar zijn?!?! Ineens besef ik me dan dingen. Ik werk alweer een jaar bij m’n huidige baan, ben nog geen kilo afgevallen in dit nieuwe jaar en heb verder eigenlijk ook nog niet veel van m’n andere plannen die ik had voor dit jaar gedaan. Gelukkig heb ik nog 5 maanden om toch nog wat van dit jaar proberen te maken.

Om de motivatie daarvoor te vinden, begin ik maar hier, met het stellen van een paar doelen voor deze maand.

5kilo afvallen.

Op een of andere manier lukt het me steeds maar niet. Maar als nog wil ik poging 2084939 van het jaar doen. Maar nu écht!

Minstens 4 disney films kijken.

Ik geef mezelf de tijd er niet voor, juist nu er ook zoveel leuke nieuwe disney films op netflix komen te staan! Minstens 1 disney film per week kijken vanaf nu. Anders haal ik m’n doel van m’n day zero project nooit.

Blog plan maken.

Beetje bij beetje krijg ik een idee van wat ik wil met m’n blog en welke richting ik op wil. Tijd om het eens goed en duidelijk op papier te zetten en er keihard aan begin te werken!

Vooruit werken met blogpost en video’s voor m’n week vakantie!

Ik kon eigenlijk geen vrij krijgen van werk. Maar met wat geschuif en geregel heb ik toch nog een weekje vrij gekregen! Ik ga in die week een paar dagen naar een vriendin in Groningen, die daar op het huis van kennissen past. Ze hebben daar ook allemaal dieren ( DIEREN!) zoals een ezel, geitjes, konijnen en een hondje. Erg veel zin in, maar ik wil wel gewoon door blijven posten als ik weg ben. Goed plannen en vooruit werken dus!

Leuke dingen doen en vooral ervan genieten!

Door de drukte en stress qua werk en prive afgelopen tijd, is ontspanning en leuke dingen doen bijna geheel weg gevallen. Sommige vriendinnen heb ik al zowat 3 maanden niet gezien! Tijd om af te spreken, leuke dingen te doen en er vooral veel van proberen te genieten!

Om zo weer te beginnen met op deze manier doelen stellen, vind ik dat ik makkelijk haalbare doelen voor mezelf heb gesteld. Hopelijk behaal ik ze dan ook allemaal!

Be good August!

 

 

 

2 thoughts on “Hello August!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.