Beauty

Essence The Gel 44 on air nail polish

Zodra het glittert vind ik het meteen leuk en mooi en moet ik het hebben. Glitters maakt (bijna) alles beter! Deze gouden nagellak van Essence schreeuwde dan ook echt mijn naam. Deze lak zit al een tijd in de collectie en het verbaasde me echt dat ik deze gouden kleur nog nooit eerder had gezien, want wauw wat een mooie nagellak is dit zeg!

Kijk hoe hij je al tegemoet glittert in de zon! De verpakking is het zelfde als alle andere The gel nagellakken. Een standaard glazen nagellakpotje met de kleur van de nagellak als dop. Makkelijk terug te vinden in m’n stash dus!

Het kwastje is mooi breed en je kan eigenlijk in 1 veeg je hele nagel lakken. Makkelijk en snel je nagels lakken dus.

Dit is de lak met 2 laagjes. Een mooie glitter kleur die ook echt goed en mooi dekt! Ook droogt de lak snel en blijft hij goed lang zitten. Na een dag of 3 begon in chips te krijgen, maar ik heb dan ook best zwakke nagels en door werk slijt het er snel vanaf. Maar wat een prachtige kleur!

Kruidvat, €1.69

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.