Day zero challenge!

30 dagen blog challenge

In m’n day zero project is een van de doelen die ik mezelf heb gesteld een 30 dagen challenge te voltooien. Ik heb gekozen om deze maand de 30 dagen blog challenge te doen! Ik heb online verschillende kant en klare challenges gevonden, maar die spraken me allemaal niet helemaal aan. Vandaar dat ik m’n eigen invulling er aan ga geven!

Ik wil in deze 30 dagen challenge, 30 dagen elke dag gaan uploaden op m’n blog. De gehele maand september kan je dus elke dag een artikel verwachten hier! Ik ga van te voren nog niet vast leggen wat wanneer online gaat komen, wat bij de meeste challenges wel zo is. Maar ik kan nu al voorspellen, dat wanneer ik dat ga doen de helft niet online komt.

De challenge die ik dus zet is gewoon 30 dagen een blogpost online zetten! De blogposts kunnen variĆ«ren van make-up reviews, video’s, hersenspinsels, tags of fotografie posts. Laat in de reacties even weten wat jullie graag voorbij zouden zien komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.