Beauty

Action Glow & Highlights Palette

Het laatste palette wat ik van de action probeerde was het Highlight, foundation, contour en blush palette. Een heel fijn palette met mooie highlighters erin. Ook de dupe van de shimmer bricks waren erg mooie highlighters. Dus toen ik zag dat ze nu palette met alleen highlighters hadden, was ik meteen enthousiast. Eerst schrok ik een klein beetje van de groen/blauwe kleur bij het koele palette, maar toch was ik erg benieuwd! Dus heb ik ze uitgetest!

De palette komen in een gekleurd kartonnen doosje, waar je de kleuren wel meteen al goed ziet. Door de verpakking kan je ook al snel opmaken dat de roze verpakking highlighters zijn met een warme ondertoon en de blauwe verpakking met een koele ondertoon.

Op de achterkant van de doosjes staat nog een gebruiksaanwijzing, ingrediënten lijst en de namen van de highlighters.

Allereerst het doosje met de warme highlighters! Zoals je al kan zien bevat het palette 3 lichte en wat meer neutrale highlighters en 3 gekleurde highlighters waarvan ik verwacht dat het meer glanzende blushes zijn.

Angel White – Summer Sigh – Gentle Peony – Pale Marble – Soft Sand – Lush Terra

De swatches! Het lijkt net alsof er tussen de 1e en 2e swatch een kleur geheel weg is gevallen, maar dat ik gewoon m’n swatch talent.

Alle kleuren zijn super mooi gepigmenteerd en hebben een mooie glans! Zoals ik al voorspeld had, zijn er 3 kleuren die neutraal zijn en de andere 3 flink gepigmenteerd qua kleur ook zijn. Zo zou ik Gentle Peony makkelijk als losse blush kunnen dragen en  Lush Terra als bronzers!

Bij het blauwe doosje precies hetzelfde verhaal. Aan de blauwe kleur kan je al zien dat het highlighters zijn met koele ondertonen. Deze highlighters zien er iets neutraler uit. Ik schrik alleen zo op het eerste gezicht een beetje van de mega blauw highlighter. Zolang de kleur maar niet zo blauw is op m’n huid!

Mild Marble – Peaceful Calm – Purple Shadow – Pale Marble – Subtle Tundra – Angel White

De kleuren hebben bijna allemaal een koele ondertoon. Angel White en Pale marble zijn dezelfde kleuren als in het andere palette, het zijn beide neutrale kleuren. Ik vind ze niet perse een koele of een warme ondertoon hebben.

Op deze swatches lijken de kleuren best heftig en gepigmenteerd over te komen. Dat zijn ze dan ook wel, maar er is nog steeds goed en makkelijk mee te werken en in te blenden. Het is gelukkig dus niet zo dat het echt een blauwe streep op je gezicht lijkt.

Wil je de highlighters in actie zien? Check dan even deze video waar ik beide palette live test!

Action, €2.50

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.