Persoonlijk

Hello September!

Hoe is augustus ineens al voorbij?! Het is september en dat betekend voor mij eindelijk weer een beetje rust op werk, hopelijk meer structuur in m’n werkweek, de verjaardag van m’n beste vriendin en dat dit de laatste maand is dat we met het hele gezin bij elkaar wonen. Al met al gaat het een gekke maand worden heb ik zo’n voorgevoel. Maar eerst terug kijken op de doelen van afgelopen maand!

Augustus

5kilo afvallen.
Niet precies 5 kilo, maar wel iets. Komende maand gewoon weer een poging!

Minstens 4 disney films kijken.
Dit doel heb ik verbazingwekkend wel gehaald. Ik weet niet hoe of wanneer ik die films gekeken heb, maar als ik naar de draft van m’n komende disney update ga. Zie ik toch dat ik 5 films heb toegevoegd, dus heb gekeken!

Blog plan maken.
Dit is helemaal top gelukt! Jullie merken er nog niet heel veel van. Maar voor mijzelf heeft het heel veel orde geschept en weet ik nu duidelijk wel richting ik met m’n blog en youtubekanaal heen wil.

Vooruit werken met blogpost en video’s voor m’n week vakantie!
Ook dit had ik goed voor elkaar. Alleen moest ik alweer eerder aan het werk dan dat m’n vakantie was afgelopen. Waardoor ik jammer genoeg in de week na m’n vakantie een paar uploads heb gemist. Maar in de week dat ik op vakantie was, heb ik geheel m’n laptop niet aan hoeven raken of te hoeven werken.

Leuke dingen doen en vooral ervan genieten!
Dit is me gelukkig goed gelukt. Ik doe weer leuke dingen met vriendinnen en ga tegenwoordig regelmatig lekker uitwaaien op het strand met een vriendin.

September.

Structuur krijgen in m’n leven & werkweek.
Afgelopen weken wisselde ik nogal met uren werken, waardoor ik er bijvoorbeeld van uit ging dat ik maar 26uur hoefde te werken, dus genoeg aan m’n webshop, blog en youtube kon werken, en werkte ik uiteindelijk 36 uur. Hierdoor heb ik afgelopen weken nogal weinig slaap gehad omdat ik alles in de avonduren er nog bij deed. Als het goed is ga ik nu naar standaard 30uur per week en kan ik alles een beetje structuur proberen te geven.

Productiever zijn.
Afgelopen tijd had ik ook veel moeite met me kunnen focussen op 1 ding. Ik wisselde heen en weer tussen tabbladen en m’n editprogramma en deed alles tegelijk en door elkaar heen. Waardoor ik vaak dacht dat ik een video bijvoorbeeld al af had, maar hij maar tot de helft ge-edit was. Of juist andersom, nog niets goed ingesteld voor een artikel er van uit gaande dat het artikel nog niet af was. Wel dat het artikel dus wel al af was, alleen nog niet ingepland. Als ik me ga proberen meer te focussen op 1 ding, kan ik ook veel productiever werken!

Winterkleding kopen
Ja we moeten er aan geloven, het gaat weer kouder worden richting het einde van de maand. Ik kwam er alleen achter dat ik letterlijk geheel geen vesten, truien of shirts met lange mouwen heb. Deze keer ga ik op tijd op zoek naar leuke kleding en niet pas als het echt koud wordt en alle leuke truien en vesten al weg zijn.

Grote opruiming
Ik zit op dit moment in een fase dat ik bij alles wat ik bezit, stom vind. Tijd voor een grote opruiming, weggooien wat weg kan en een zooi spullen op marktplaats zetten.

Dit zijn mijn doelen voor komende maand!  Zoals je kan merken heb ik een behoefte aan alles weer op een rijtje krijgen en een soort nieuwe start met alles. Ik denk dat vele van jullie deze nieuwe start hebben met het nieuwe schooljaar en daarom vond ik het nu ook het perfecte moment! Je kan komende maand dus ook verschillende opruim en interieur video’s en blogposts verwachten!

Hebben jullie nog doelen voor komende maand?

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.