Beauty

Essence Lashes to Impress, 01 Single lashes

Ik begin me beetje bij beetje steeds meer te interesseren in nep wimpers. Een tijdje terug postte ik een video waar ik voor het eerst nepwimpers uit probeerde. Voornamelijk omdat ik benieuwd was naar de hele ‘hype’ van elke dag nepwimpers dragen. In die video is ook m’n struggle te zien om ze aan te brengen en lukte het nog niet erg goed. Daarom was ik extra benieuwd geworden naar de losse wimpers. Zou dit makkelijker aan te brengen zijn of niet?

De verpakking is niet veel bijzonders. Een kartonnen doosje, met een venster waardoor je meteen kan zien hoe de wimpers eruit zien en welk formaat ze zijn.

Achter op het doosje staat nog een beschrijving hoe je de wimpers het beste kan aanbrengen en de ingredienten van de lijm die erbij zit. In dit setje zitten 40 stukjes enkele wimpers en een tubetje wimperlijm.

Alleen mascara – Mascara en losse wimpers.

Zoals je kan zien had ik dus 2 ‘gaten’ in m’n wimpers. (eigen schuld door te hard handig m’n mascara eraf proberen te halen) Dus mooie kans om de wimpers uit te proberen!

Op de foto zie ik nu dat je 1 wimper goed ziet zitten, maar de rest heb ik wel goed geplakt al zeg ik het zelf. De wimpers blenden dus goed in met m’n eigen wimpers en vallen niet op. Ideaal dus om voor als je bijvoorbeeld (zoals ik op dit moment) een gat in je wimpers heb.  Ook zijn ze best makkelijk aan te brengen. Het is even uitproberen, maar zodra je door hebt hoe je het makkelijkst kan plakken, zitten ze er allemaal binnen 5 minuten netjes op.

De wimperlijm die erbij zit, werkt redelijk goed. Hij houd de wimpers gewoon op de goede plaats, maar ik vrees dat hij een avond stappen niet volhoud. Dan gebruik ik toch liever m’n DUO wimperlijm.

Het is niet iets waar ik het geduld voor ga hebben om elke dag op te plakken. Maar voor een feestje of een gat opvullen als ik weer eens te enthousiast m’n mascara eraf gehaald heb, zijn ze ideaal!

Kruidvat, €2.59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.