Day zero challenge!

Day zero update #4

Het is weer eens tijd voor een update van m’n day zero project! Ik ben eerlijk gezegd niet geheel bewust bezig geweest met het proberen te halen van de doelen, maar toen ik m’n lijst weer terug las, had ik toch weer onbewust een paar doelen behaald!

008 || Haal 100 abonnees

Dit doel heb ik vorige week eindelijk behaald! Ik bleef al een lange tijd net onder de 100 hangen, maar nu toch eindelijk behaald!

028 || Een gehele vaste collectie maken

Ook gelukt! Ik heb in m’n webshop nu een vaste geurenlijn die altijd verkrijgbaar is.

034 || 3000,- sparen

En ik zit er al ver overheen in de tussentijd. Wat betekend dat ik het geld voor m’n Alaska & Canada reis bij elkaar heb!

036 || Lijst van 50 dingen die me blij maken

Hier terug te lezen.

042 || Lees 100 boeken (5/100)

Weer een paar boeken uit gelezen. Niet veel bijzonders, geen specifieke aanraders.

049 || Naar minstens 5 steden in Nederland waar ik nog nooit geweest ben.(2/5)

Ben op vakantie een dagje wezen shoppen in Emmen. Leuke stad, maar niet perse heel bijzonder.

075 || Maak 20 DIY’s op je blog of youtube (12/20)

De laatste DIY die ik heb gepost was hoe je zelf een zonnebril display kan maken van hout!

077 || Probeer 5 nieuwe restaurants uit (3/5)

Op vakantie ook lekker 2 keer uit eten geweest bij lokale restaurantjes!

098 || Doe 10 keer iets leuks met een vriendin/vriend (6/10)

Nu ik er eindelijk weer een beetje tijd voor heb en ook neem, doe ik steeds meer leuke dingen met vriendinnen! Dit doel ga ik vanaf nu makkelijk behalen dus haha!

Zo heb ik weer een hele hoop doelen gehaald! Geheel onbewust eigenlijk, want het is niet zo dat ik elke maand even m’n lijst doorlees en denk van ‘Oh deze maand ga ik dit of dit doel behalen’. Het gebeurd blijkbaar onbewust gewoon. Het enige doel waar ik echt serieus aan moet gaan werken en waar ik eigenlijk ook de meeste moeite mee heb, is de films kijken. Qua disneyfilms kijk ik uit mezelf soms nog wel een film. Maar van de top 10 IMBD heb ik letterlijk nog geen enkel film gekeken en zou ik eerlijk gezegd ook geeneens weten wat de top 10 is. Dus hopelijk kan ik bij de volgende update in ieder geval genoeg qua films afstrepen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.