Beauty

Essence Totally me! Mix & Match lipglosses

Ik ben over het algemeen geen fan van lipgloss en draag het eerlijk gezegd dan ook bijna nooit. Toch spraken deze lipglosses me aan toen ik ze in de winkel zag. Als kleuren allemaal niet los draagbaar, maar op deze manier wel de kans om voor jezelf de perfecte kleur lipgloss te maken!

De lipglosses komen allemaal in een simpele plastic tube. Het enige rare aan de verpakkingen vond ik eigenlijk dat alleen op de witte kleur een stickertje zat met ‘I’m new’, wel dat ik dacht dat die kleur er ook al meteen bij zat. Verder is de verpakking niet veel bijzonders.

De tubes hebben allemaal zo’n tuutje waar de lipgloss uit komt. Je kan het dus niet direct op je lippen aanbrengen en is dus echt specifiek zo gemaakt om zelf te mixen. Daarvoor is het namelijk ideaal. Zo kan je het veel makkelijker doseren.

Tijd voor de swatches! Toen ik begon met het swatchen van de lipglosses, kwam er uit de gele een hele rare water/olieachtige substantie. Ik kon niet geheel plaatsen wat het zou kunnen zijn of dat het zo hoort. Maar ik vond het in ieder geval heel raar en vies.

Nu echt de swatches! Zoals je kan zien, kan je goed doseren met de tuutjes. Alleen bij de witte kleur kwam het er een beetje stijf uit (zoals je aan de vorm van de swatch kan zien) En zie je ook bij de gele kleur dat dat water/olieachtige laagje er nog omheen zit. De andere 3 kleuren kwamen er wel gewoon normaal en smeerbaar uit.

En de kleuren uitgesmeerd! De wit en geel zien er heel streperig uit en dat kreeg ik ook niet zo makkelijk weg. De rode, blauwe en zwarte kleur zien er precies uit zoals lipgloss er in mijn oog uit zou moeten zien! Mooi glanzend en netjes en makkelijk te verdelen.

Tijd om wat eigen kleuren proberen te mengen! Ik heb dit gewoon op de rug van m’n hand gedaan. Van beide kleuren een drupje en mengen met een lippenseel tot ik een mooie egale kleur had.

Je kan zelf de kleuren zo gek maken als je zelf wilt.  De witte en gele kleur zijn gelukkig wel goed en mooi te mixen en van de streperig swatch zie je niets meer terug!

Een heel leuk product als je vaak of graag lipgloss draagt. Ik vind het alsnog een leuk product, maar ben zelf niet zo’n fan van lipgloss. Ook is het moeilijk om dezelfde kleur te kunnen mengen, dus het is eigenlijk bijna niet mogelijk om onderweg je lipgloss nog bij te kunnen werken dan.

Kruidvat,€1.99 p/s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.