Day zero challenge!, Disney

Disney update #6

Ik moet het eigenlijk niet zeggen, maar er begint eindelijk een beetje een ritme te zitten in de disney films updates! Mijn uiteindelijk doel is om minstens elke maand zo’n update blog post te plaatsen en eindelijk komt het een beetje in zicht nu! Ik heb weer 5 films gekeken en laat jullie weten wat ik er van vond!     Valliant

Ik wist eerlijk gezegd geeneens dat het een disney film was en had er eerlijk gezegd ook niet zo veel van verwacht. Maar wat een super leuke film was dit zeg! Een tekenfilm over de oorlog, maar dan met duiven en vogels in de hoofdrol. Klinkt zwaarder en heftiger dan het is, want het is echt een super leuke en grappige film!

Chimpanzee

Wat een schattige film zeg! Altijd mooi om bij Disney Nature te zien is dat ze eigenlijk een documentaire filmen en er achteraf een mooie verhaal bij vertellen. De film gaat over een baby chimpanzee dat z’n moeder kwijt raakt en een nieuwe moeder moet zien te vinden om te overleven.

Moana

Wauw! Ik had echt nooit verwacht dat ik deze film zó leuk zou vinden. Ik vind de meeste nieuwe disneyfilms wel leuk, maar niet geweldig. Maar deze film, echt geweldig! Leuke verhaallijn, geen klassiek en voorspellend verhaal en super leuke liedjes. Zeker een aanrader en deze staat dan ook echt in m’n top 10 favorieten disneyfilms nu!

Whispers: An Elephant Tale

Ik dacht dat dit ook zo’n schattige film als Chimpazee zou zijn. Zelfde klassieke verhaal, baby olifant raakt z’n moeder kwijt en moet zien te overleven. Maar wat vond ik deze tegenvallen zeg. De manier waarop het gefilmd werd sprak me geheel niet aan en de dieren hadden stemmetjes gekregen en op die manier werd het verhaal verteld. Ik kon er echt niet doorheen komen en heb deze film dan ook niet afgekeken.

The rescuers

Weer eens een disney classic gekeken, die ik nog niet kende. De film is geheel getekend in de oude vertrouwde classic stijl, wat ik altijd erg leuk vind. Alleen bij deze film vond ik de verhaallijn een beetje saai en voorspelbaar. Wel oke, maar ga deze film niet nog een keer kijken.

Dit waren weer de 5 disney films die ik gekeken heb voor deze keer. Ik kom eindelijk in de buurt van de 200 films die ik gezien heb. Wat betekend dat ik bijna op de helft ben van alles films! Op het totaal klinkt 200 films best weinig, maar aan de andere kant zijn 200 films echt veel films, haha! Op naar de 200 dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.