Beauty

Kruidvat Super Lash Serum

Ik ben gelukkig van mezelf gezegend met makkelijke en redelijke lange wimpers. Maar als ik iemand anders zag met langere mooie gekrulde wimpers, was ik toch wel een klein beetje jaloers. Ik was dan ook wel heel benieuwd toen ik op de blog van Vera Camilla de review van dit Super Lash Serum voorbij zag komen. Tijd om het voor mezelf uit te testen!

Op de verpakking staat alle nodige informatie. Het serum beloofd de wimpers te verlengen, verdikken, te verstevigen en de conditie van je wimpers zichtbaar te verbeteren. Het serum bevat een actief bestanddeel, wat de wimpers een boost zou geven in zowel volume als lengte van de wimpers. Verder bevat het Hyaluronzuur en provitamine B5 wat de wimpers sterker, glanzender en elastischer moet maken. Klinkt allemaal erg goed en veel belovend!

Het serum en het kwastje zien er het zelfde uit als een vloeibare eyeliner, alleen dan doorzichtig. Je gebruikt het serum als een kuur, elke avond 16 weken lang. Je brengt het wimperserum hetzelfde aan als eyeliner.  Elke avond voor het slapen gaan, op gereinigde ogen langs de wimperrand. Na de 16 weken wordt aangeraden om het serum 3 tot 4 keer per week te gebruiken. Het is maar een verpakking van 3ml, maar dit zou genoeg moeten zijn voor dagelijks gebruik gedurende 6 maanden. Je kan er wel even mee vooruit dus!

Genoeg over wat het serum beloofd. Tijd voor de before en after foto’s!

Before. Zonder mascara – Met Mascara
Before Full Face: Zonder Mascara – Met mascara

Zoals je kan zien heb ik dus niet mega lange wimpers van mezelf, maar ook niet echt korte. M’n wimpers zijn een beetje de gemiddeld. Benieuw wat het serum voor m’n wimpers heeft gedaan?

After : Zonder mascara – Met mascara
Links: Before zonder en met mascara Rechts: After zonder en met mascara

WOW wat een verschil! Op de foto’s zonder mascara kan je goed zien dat m’n wimpers een stuk dikker en voller zijn geworden. Op de foto’s met mascara zie je het verschil helemaal goed. M’n wimpers hebben veel meer volume en vooral veel meer lengte gekregen. Ook heb ik gemerkt dat m’n wimpers veel makkelijker hun krul behoud. Ik heb dan ook geen wimperkruller meer nodig!

Before – After

Zeker met full face is heel goed het verschil te zien. Op de before foto kan je zien dat m’n wimpers best ongelijk zijn en ook heb ik een soort gaten, waar de wimpers een stuk korter waren. Op de after foto is dat bijna geheel weg en zien m’n wimpers er veel langer en dikker uit en heb ik een stuk meer volume. Op alle foto’s draag ik trouwens dezelfde mascara, de max & more mascara van de action.

Zoals je wel kan merken en ook aan de foto’s kan zien, ben ik echt super enthousiast en blij met het Super lash serum van de kruidvat!

Kruidvat, €9.99

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.