Uncategorized

Mijn favoriete youtube filmpjes die me blij maken.

Ik heb in mijn favorieten lijst op Youtube een hele zooi filmpjes staan die ik echt super grappig of mooi vind. Ik voeg bijna nooit wat toe aan m’n favorieten lijst, alleen als ik het echt een hele leuke of grappige video vind. Zo leek het me wel leuk om een paar van deze filmpjes te delen die me altijd blij maken. Sommige video’s zijn al redelijk oud, maar falen nooit om me aan het lachen te maken of me blij te laten voelen.

Een wat langer filmpje maar het geheel waard.Een mooi verhaal en mooie boodschap.

Zoe en Joe Sugg falen bijna nooit om me aan het lachen te maken. Vandaar dat ze ook meerdere keren in deze lijst staan. Dit is een van hun nieuwere video’s samen. Lachen gegarandeerd!

Martin Garrix die kapot gaat op hete saus en tegelijkertijd vragen probeert te antwoorden. Hij is leuk en de video ook.

Dit is eigenlijk een van de weinig video’s van youtubers die ik niet volg. Ik zag deze bij een video als aanrader voorbij komen en ik ging helemaal kapot van het lachen. Vooral Mark gaat er met zulke overgave voor dat je wel moet lachen.

Nog een video van Zoe samen met Tyler Oakley deze keer. Nog een Disney challenge, wel een iets andere dan de vorige. Ook de combinatie van Zoe en Tyler is super grappig. Ook hun gaan er weer met volle overgave voor.

Nog een video van Joe! Deze keer samen met z’n vrienden Josh Pieters en Conor Maynard. Ze doen samen een soort spel en ook hun gaan er met volle overgave voor wat het echt een super grappig video maakt.

En als laatste deze video van Red bull Racing, in de tussentijd ook uitgegroeid tot een van m’n favoriete kanalen. In deze video gaan Daniel Ricciardo en Max Verstappen racen met Aston Martins en caravans. Kan alleen maar mis gaan natuurlijk. Sowieso wordt ik in het algemeen heel blij van video’s met Daniel Ricciardo, want wat is die gozer grappig, knap en een droogkloot.

Voor nu waren dit mijn blijmakers op Youtube. Ik heb er natuurlijk nog veel meer, maar wilde dit artikel niet te lang maken. Dus er komt nog wel een deel 2 aan denk ik! Ik hoop dat je een beetje heb kunnen lachen om de video’s en dat ze je maandag wat blijer hebben gemaakt!

Welke video vond jij grappig en wat is jou favoriete video op Youtube?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.