Beauty

Maybelline Great lash mascara

Aan merk en soort mascara hecht ik niet zo veel waarde. Het komt dan ook zelden voor dat ik 2 keer dezelfde mascara koop. Vaak heb ik ook dat ik eerst de mascara heel fijn vind en als ik hem dan een tweede keer koop, ik hem niet meer fijn vind. Deze mascara is een gouwe ouwe voor veel en de best verkochte mascara ter wereld. Tijd om hem zelf dus eens te testen, want die titel krijg je niet zomaar!

De mascara werd in 1971 gelanceerd en heeft nog steeds bijna dezelfde look. De fel groene dop is onmisbaar en met de jaren is de huls van paars naar roze gegaan. Verder is er met de jaren nog wat veranderd aan de tekst erop, maar al met al is de verpakking van deze mascara dus bijna altijd hetzelfde geweest!

Het borsteltje is zo op het eerste gezicht niet veel bijzonders. De mascara zou super zwart moeten zijn en beloofd je wimpers volume te geven.

Zonder mascara – met de Great lash mascara

Zonder mascara zie je goed dat ik redelijk rechte wimpers heb, dieĀ  gelukkig wel makkelijk te krullen zijn. De mascara geeft m’n wimpers niet mega volume, maar krult wel m’n wimpers mooi omhoog. Ook is de mascara zoals beloofd intens zwart van kleur.

De mascara met een full face make-up. De mascara doet goed z’n werk en is intens zwart. Niet mega veel volume extra, zoals ik bijvoorbeeld van de volume mascara van essence kreeg. Wel blijft de mascara de hele dag goed op z’n plek zitten, geeft hij niet af en behoud hij ook de gehele dag goed de krul in m’n wimpers. Dit is de gewone versie van de great lash mascara, maar ook een regenbui overleefd deze mascara nog wel.

Kruidvat 7.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.