Persoonlijk

Naam van m’n blog

Toen ik op zoek was naar een 30 dagen blog challenge, was 1 van de blogpost die bij elke challenge terug kwam, de uitleg van je blognaam. Deze kon dan ook echt niet missen tijdens m’n 30 dagen blog challenge en eigenlijk het enige onderwerp wat ik van de standaard blog challenge heb overgenomen. Ik ga jullie vertellen hoe en waarom ik voor deze blog naam heb gekozen!

M’n blog naam spreekt redelijk voor zich. ‘Altijd Blijven Dromen’ stop gewoon nooit met dromen. Het leven is leuker als je blijft dromen en zonder dromen kom je nergens. Alles begint als een droom. Dat is zo’n beetje mijn motto.

Deze blog begon dan ook als blog waarop ik mijn dromen en doelen online zetten als motivatie om ze te behalen. Beetje bij beetje kwamen daar weekoverzichten met foto’s bij. Daarna kwam er wel eens een tag of make-up review online en dat vond ik uiteindelijk zo leuk dat dat nu is waar deze blog hoofdzakelijk uit bestaat.

Naar mate ik meer bezoekers kreeg, ben ik (jammer genoeg) minder gaan delen over m’n doelen en dromen. Maar dat betekend niet dat ze er niet meer zijn! Afgelopen maand ben ik wel weer begonnen met het delen van m’n doelen. Dus beetje bij beetje komt het wel weer terug! Maar de dromen zijn nooit weggeweest!

Wat de voornaamste reden voor de naam van m’n blog is dat het gewoon perfect bij mij aansluit. Ik was als kind al een dromer en dat ben ik gelukkig nooit verloren.

Dus wat er ook gebeurd, altijd blijven dromen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.