Uncategorized

The Unsuccessful Adulting TAG

Vorige week zat ik met m’n vriendinnen te kletsen en opeens was het besef er van ‘wow we worden volwassen’. Het wordt elke keer maar weer moeilijker om met z’n drieën bij elkaar te komen door werk en opleidingen. Daarna kwam ook ineens het besef van ‘maar ik wil nog helemaal niet volwassen zijn’. Daarom vul ik vandaag dus de unsuccesful adulting tag in. Want zo’n succesvolle volwassene ben ik volgens mij helemaal niet.

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?

Wanneer is eten onvolwassen? Als ze er bijvoorbeeld snoep mee bedoelen, dan dagelijks haha. Iets anders zou ik niet echt kunnen bedenken eerlijk gezegd.

Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?

Nooit. Ik slaap eigenlijk standaard pas rond 1uur. Als ik voor 10uur op bed zou liggen, moet m’n omgeving zich zorgen gaan maken of heb ik te hard gefeest de avond ervoor.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Vorige week was ik aan het zappen en kwam ik ‘s avonds ineens op Nickelodeon terecht waar ze de boze bevers uitzonden. Daarna kwam Kenan & Kell, old skool kinderprogramma’s uit ‘mijn tijd’. Of te wel van ruim 10jaar geleden. Toch leuk om dat dan weer terug te zien!

Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Ik vergeet zo vaak dingen. Ik heb vooral moeite met de dagen van de week. Ik heb dan ook al de gehele dag het gevoel dat het woensdag is, wel dat het dinsdag is.

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Vaak zat. M’n beste vriendin woonde om de hoek. Dan ga ik me ‘s avonds echt niet meer omkleden als ik bij haar film ging kijken ofzo.

Wat is je meest ranzige gewoonte?

Ik kan me niet zo zeer iets ranzigs bedenken. Het enige waar ik op kan komen is als ik zenuwachtig of gestrest ben, bijt ik onbewust op de binnenkant van m’n wang. Op dat moment heb ik dan niet eens door dat het pijnlijk is, dat komt achteraf pas.

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Op dit moment serieus maar 1! Dat is echt een wonder, want normaal zijn het er wel een stuk of 5.

Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?

Kunnen emoji’s nou ook al lelijk zijn? Ik zou het echt niet weten. Misschien is het wel gewoon het 🙂 standaard poppetje, niet perse lelijk, maar wel gewoon saai.

Wat is je meest nerderige eigenschap?

Ook al zo’n moeilijke. Ik denk m’n uitgebreide (iets over de top) kennis over walvissen/orca’s? Of m’n kennis/verslaving over Disney.

Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?

Ik kook bijna nooit, dus dan mislukt het ook niet. Gewoon iets gemaakt wat mislukte was popcorn denk ik. Was jammer genoeg een heel gedeelte van aangebrand en het stonk vreselijk.

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Dan ga ik of met m’n vinger zitten tikken of aan de binnenkant van m’n wang bijten.

Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?

Hoogstwaarschijnlijk een van m’n webshop of de zorg verzekering. Daardoor vergeet ik ze jammer genoeg ook wel eens te betalen, oeps?

Al met al val ik best mee qua onvolwassen zijn denk ik zo. Over sommige dingen kan ik dan ook nog niet helemaal meepraten, aangezien ik nog thuis woon. Maar alsnog een erg leuk tag om in te vullen!

Hoe volwassen voel jij je?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.