Beauty

Essence The gel Nail polish

Vandaag weer eens en nagellak! Toen ik deze kleur in het vak van essence zag staan, was ik blij verrast. Dit is een kleur die ik nog niet eerder bij een ander merk had gezien! In het ene licht lijkt het meer een groene kleur en in het andere licht meer een groene. Ik was dan ook erg benieuwd hoe deze kleur zou uitpakken op m’n nagels.

Het potje van de nagellak is zoals verwacht natuurlijk het zelfde als de andere the gel nagellakken van Essence. Bij deze zit er alleen en stickertje op dat het een nieuwe kleur in het assortiment is! Makkelijk voor als je (als ik en andere mede bloggers) specifiek voor de nieuwe producten gaat shoppen.

Ook het kwastje is het zelfde als bij de andere lakjes. Een fijn breed kwastje zodat je eigenlijk in 1 veeg je gehele nagel in een keer netjes zou kunnen lakken.

2 laagjes nagellak aangebracht

De kleur zelf was echt super moeilijk vast te leggen. Op de eerste foto van het potje alleen vind ik de kleur meer goud maar als ik de kleur zo op m’n nagel zie is het meer een groenige kleur. Heel bijzonder! Als je de kleur in gewoon daglicht ziet is het meer groen en in het felle zonlicht is het echt een super mooie gouden kleur met mooie shimmers! De nagellak blijft op mijn slappe en snel brekende nagels zo’n 2 dagen mooi zitten.

Kruidvat, €1.69

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.