Beauty

Essence Bootiful Nights Trend Edition!

Het is alweer bijna oktober en dat betekend dat het weer bijna Halloween is! Essence nodigt je met de nieuwe trend edition Bootiful Nights uit om Halloween te vieren met een bijpassende make-uplook: eng, angstaanjagend maar tocht stylish! Het feest kan bijna beginnen en je make-up look moet met deze collectie zeker lukken! Kijken jullie mee?

eyeshadow palette – € 3,99

Super zachte oogschaduwen in zilver-metallic, zwart en parelmoer voor een spannend spel van licht en donker. Verkrijgbaar in No Tricks, Just Treats.

(s)cream contouring set – € 3,39

Contouring set met twee crème texturen in zwart en wit voor intense contrasten! Verkrijgbaar in Too Cute To Spook

duo pencil lip, eye & face – € 1,99

Duo lippotloden in zwart & wit en zilver & bloedrood om naar hartelust mee te werken op ogen, lippen en gezicht. Verkrijgbaar in 01 I’m a Ghost Writer en 02 You Look Bootiful Tonight.

Essence Bootiful Nights liquid matt lipstick – € 2,39

De vloeibare textuur droogt mat op na het aanbrengen. Voor langdurig zwart, donkerpaars of bloedrood getinte lippen. Verkrijgbaar in de kleuren 01 No More Bat Days, 02 When Did I Park My Broom? en 03 You Make My Heart Go Boo.

Essence Bootiful Nights nail polish – € 1,99

Drie langhoudende nagellakken in zwart, bloedrood en wit – in een flesje met heksenhoed erop! voor heftige nagels! Verkrijgbaar in de kleuren I Witch You Were Here, Dawn Of The Red en Let’s Boo-gy-Woogy.

Essence Bootiful Nights glow in the dark top coat – € 1,99

Een semi-transparante, licht pompoen getinte top coat met glow in the dark effect. Voor magische nagels. Verkrijgbaar in Witch Off The Light.

Essence Bootiful Nights Nail Decoration – € 1,99

Zelfklevende griezel-oogjes en glow in the dark stickers met Halloween plaatjes voor een spooky manicure.

Essence Bootiful Nights make-up and powder sponges – € 2,99

Met deze make-up en poedersponsjes is het aanbrengen van je Halloween make-up kinderspel. De sponsjes zijn uitwasbaar. Verkrijgbaar in The Boo Crew.

Essence Bootiful Nights lashes – € 2,99

Sexy kattenwimpers voor de langste wimpers – de ultieme Halloween eyecatcher! Herbruikbaar. Verkrijgbaar in Hello Queen and Pumpkin.

Ik vind het een hele leuke collectie voor Halloween. Ik ben zelf vooral benieuwd naar de lipsticks en nagellak! Dit zijn namelijk niet echt standaard kleuren of kleuren die de meeste mensen niet in het dagelijkse leven zouden dragen. Maar daardoor vind ik ze zelf nog veel leuker! De collectie is vanaf oktober in de winkels bij Kruidvat te vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.