Uncategorized

Essence Fresh & Fit foundation Awake Make -up 10 Fresh Ivory

Alweer een foundation?! Ja! Over deze nieuwe foundation van essence had ik goede verhalen voorbij horen komen en dan vooral over dat hij echt goed licht was! Ik had eigenlijk nog geen nieuwe foundation nodig, maar m’n nieuwsgierigheid won het en nam ik de foundation toch mee om te testen.

Ik kocht de kleur 10 Fresh Ivory, de lichtste kleur van de in de totaal 4 kleuren die ze in het assortiment hebben. Essence zegt dat deze foundation die verreikt is met een vitamine complex en cranberry water je een frisse, wakkere en gezonde uitstraling zou moeten geven.

De substantie van de foundation is redelijk vloeibaar en zou dan ook een medium dekking moeten geven.

Zonder foundation
Met 1 laagje foundation

Zoals je ziet bedekt de foundation m’n rode vlekken, oneffenheden en m’n rode wangen goed. Ook geeft hij m’n gezicht een frisse en healthy glow. Toch moest ik hem nog afpoederen om glimmen tegen te gaan.

Met de rest van m’n make-up aangebracht. Je kan duidelijk zien dat de foundation alsnog iets te donker voor me is jammer genoeg. Wel geeft hij een mooie dekking en een mooie healthy glow. Ik had nog wel een beetje extra concealer nodig om de oneffenheden op m’n kin weg te werken. De foundation zou een medium dekking moeten geven, maar ik vind de dekking dekkender dan medium. Wat voor mij persoonlijk alleen maar een pluspunt is! 

Kruidvat, €4.99

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.