Persoonlijk, Tags

Dingen waar ik goed in zou willen zijn

Er zijn genoeg dingen waarvan ik zelf wel vind dat ik kan zeggen dat ik er goed in ben. Maar er zijn eigenlijk meer dingen waarvan ik denk daar zou ik nou echt graag goed in willen zijn. Vandaag deel ik een paar van die dingen!

Op tijd m’n bed uit komen.

Een talent dat ik nog steeds niet heb, maar waar ik wel een ander talent door heb ontwikkelt. Omdat ik vaak (bijna altijd) te laat m’n bed uit kom, moet ik me altijd haasten om op tijd te komen. Hierdoor kan ik nu wel binnen 5 minuten klaar zijn, inclusief m’n make-up gedaan, en de deur uit kunnen. Maar soms iets eerder m’n bed uit komen en rustig aan kunnen ontbijten lijkt me ook wel fijn.

Kunnen zingen.

Ik heb er zelf geen moeite mee, want ik heb er geen last van. Maar ik zing dus nogal graag en daar is m’n omgeving niet altijd blij mee.

Planningen volgen.

Ik ben, al zeg ik het zelf, erg goed in planningen maken. M’n planner ziet er altijd tip top uit en de planningen zijn ook bijna altijd wel haalbaar. Toch hou ik me zowat nooit aan m’n eigen planning. Ik wordt tussendoor weer afgeleid of bedenk iets wat ik beter eerst zou kunnen doen.

M’n blogposts een week vooruit ingepland hebben.

Dit lukt me jammer genoeg ook nog niet altijd. Deze blogpost zit ik ook pas op de dag zelf in de ochtend te typen. Soms (heel soms) lukt het me wel om een paar dagen van te voren alles ingepland te hebben, maar toch vergeet ik alsnog dan wel eens een dag.

 Aan sommige punten kan ik natuurlijk makkelijk zelf gaan werken en blijven proberen maar tot die tijd blijf ik nog even dromen van goed zijn in die punten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.