Uncategorized

Hello October!

Een beetje een late maand inleiding maar wat ben ik blij dat september voorbij is zeg! Afgelopen maand was een rare maand waarin veel is gebeurd en eigenlijk was het bijna allemaal slecht nieuws. Nieuwe maand nieuwe kansen zullen we dan maar zeggen! Benieuwd wat er allemaal afgespeeld heeft, bekijk dan even de update video van vorige week! Het was niet allemaal slecht nieuws, want ik ben ook met een nieuwe opleiding begonnen! Benieuwd naar wat komende maand me gaat brengen, lees dan snel verder!

September

Zoals altijd ga ik eerst terug blikken op afgelopen maand!

Structuur krijgen in m’n leven & werkweek.
Hier is dus zo goed als niets van gelukt. Ineens had ik werkweken van 33-36uur, daarbij nog m’n blog, youtube en webshop en dan ook nog extra m’n nieuwe opleiding. In deze periode van het jaar wisselen m’n uren nogal per week, dus dit gaat ook nog wel even duren voordat ik er structuur in heb.

Productiever zijn.
Dit is me ondanks het geen structuur hebben, wel goed gelukt. Ik heb eerlijk gezegd dan ook wel bijna al m’n vrije tijd er voor ingeleverd. Maar ik krijg nu wel makkelijker meer voor elkaar in een kortere tijd.

Winterkleding kopen
Dit is me nog niet gelukt. Ik heb dan ook zowel online als in de winkels bijna niets leuks kunnen vinden. Dus wie er nog tips heeft voor webshops met leuke truien en andere winterkleding!

Grote opruiming
Dit is me echt heel goed gelukt. Ik denk dat ik wel 3 vuilniszakken vol met bende heb weggegooid en ook een hele boel verkocht via marktplaats. Weer een opgeruimd gevoel!

Oktober

Voor komende maand heb ik me eigenlijk bewust bijna geen doelen gesteld. Ik wil nog wel grondig verder gaan met opruimen, uitzoeken en meer rust creëren in m’n leven. Ook wil ik me vooral gaan focussen op wat ik verder wil met m’n blog, youtube en natuurlijk volop aan m’n school werken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.