Persoonlijk

De chaos die mijn leven heet

Ik ben van mezelf al een redelijk chaotisch persoon. Ik ben het liefste van 35 dingen tegelijk bezig en wil het ook allemaal doen. Op dit moment vond ik het een goed idee om in de drukste periode van het jaar qua werk (zowel in de winkel als webshop) er nog een mega project bij te voegen. 

Wat dit mega project is, komen jullie waarschijnlijk in de video van komende vrijdag achter. En dat verklaard hopelijk voor jullie ook waarom het zo stil is geweest op m’n blog hier.

Ik postte een paar weken terug al over verandering en dat ik toe was aan een nieuw begin. Had ik bijna alles weer op een rijtje en m’n toekomst een beetje vooruit gepland, veranderd er weer een hele boel. Maar zoals altijd, zodra je een idee of plan aan de kant of in de ijskast zet, gebeurd het opeens.

Al met al wilde ik eigenlijk geen excuus maken waarom het hier op m’n blog zo stil is geweest afgelopen tijd, maar meer even melden dat ik op dit moment een mega chaos ben en het jullie hopelijk allemaal duidelijk gaat worden na de video van vrijdag.

Voor nu ga ik even proberen wat orde in de chaos te scheppen, zodat de video in ieder geval op tijd online gaat staan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.