Persoonlijk

2017 samenvatting. Wat heb ik gedaan afgelopen jaar?

Na een lange tijd geen geschreven blogpost, door verhuizen en veel werken, eindelijk weer een geschreven blogpost online! Afgelopen jaar was een grote chaos met niet altijd leuke dingen jammer genoeg. Maar gelukkig is het jaar redelijk leuk afgelopen. Tijd voor een terugblik!

Ik wil er niet een groot dramatische terugblik van maken, dus ik wil het redelijk globaal houden. Maar ik vind dit soort blogpost zelf altijd vooral leuk om te schrijven omdat ik dan zelf er eigenlijk pas achter kom hoeveel ik heb gedaan afgelopen jaar en ook leuk om na een tijdje terug te lezen natuurlijk! Het begin van het jaar was redelijk rustig. Ik besloot voor mezelf dat ik het bloggen erg leuk vond en ging meer uploaden! Vooral make-up reviews maken waren favoriet en daar was ik dan ook elke vrij uurtje mee bezig.

In februari deed ik een poging tot minder suiker eten, waar ik 1 keer een update van gemaakt had en na een week alweer opgegeven had. Minder tot geen suiker eten is verdomd moeilijk als je in een snoepwinkel werkt.
Ook begon ik met de nieuwe serie op m’n youtube kanaal ‘leuk geprobeerd!’. Waarin ik elke keer weer wat nieuws uitprobeerde! Deze serie gaat in het nieuwe jaar weer terug komen op m’n kanaal!

In maart was eindelijk m’n thuis kantoortje af en postte ik een office tour. Wat was en ben ik nog steeds blij dat m’n ouders me die werkplek hebben gegeven! Ook al wordt het op dit moment voornamelijk gebruikt als opslag aangezien ik nu 30min fietsen verderop woon in plaats van 1 kamer.

Eind april ging ik op roadtrip met m’n toenmalige vriend naar München. We gingen er samen heen, maar we ging eenmaal daar beide onze eigen gang. Dit was m’n eerste ervaring met alleen op vakantie en het beviel me echt top! Wil ik komend jaar zeker nog vaker doen!

In mei zette ik eindelijk de stap om over te gaan op eigen hosting met m’n blog! Het heeft me nog meer mogelijkheden gegeven en heb nog geen moment spijt gehad van de stap!

Juni en juli waren redelijk rustig. Alleen grote drukte op werk, maar dat ik standaard!

In augustus begon er pas weer drama. Ik zou door de drukte op werk eigenlijk geen vakantie krijgen, maar kreeg door wat geruil alsnog een weekje vrij! Ook ging in augustus  m’n relatie na 3.5jaar over wat me iets zwaarder viel dan verwacht. Dus dat weekje vakantie kwam perfect op tijd. Ik ben een weekje met een vriendin naar een gehucht in Groningen geweest en heb een hele leuke en relaxte week gehad.

September begon het gewone leven weer. Nog even bijkomen van alles wat er speelde en voorbereiden op de drukke najaarsperiode op werk. Deze maand vond ik een van de leukste maanden van het jaar denk ik. Ik kreeg weer contact met een oude vriend die ik ongeveer 3jaar niet gesproken had en eigenlijk stiekem beste gemist had en besloot ik om aan de bachelor Vastgoed en makelaardij te beginnen. Ook kocht m’n broer met z’n vriendin een huis en ging hij het huis uit.

In oktober was ik geheel voorbereid en bij gekomen van alles en had ik eindelijk weer alles op een rijtje, dus was het tijd voor nog meer ongeplande verandering! Ik kreeg een aanbod op een appartementje en na wat gereken en geregel, kon ik het aanbod accepteren! En zo gingen er ineens in 1 maand, 2 kinderen het huis uit. Na wat geklus in m’n appartementje kon ik begin november officieel het huis uit!

November en december zijn echt in treinvaart voorbij gegaan. Ze hebben beide alleen maar in het teken gestaan van m’n appartementje op orde krijgen, fulltime werken en m’n draai thuis proberen te vinden. Nu pas merk ik dat vooral deze laatste 2 maanden me in beginnen te halen. Tijd om komende maand rust te pakken en te creëren om er daarna weer vol tegen aan te kunnen gaan met alle komende projecten!

Nu aan het eind van het jaar kan ik zo zeggen dat het een redelijk rustig jaar is geweest gelukkig, maar wel met grote niet zo fijne en wel fijne veranderingen. Ik heb vorig jaar expres m’n voornemens niet gedeeld, maar ik heb bijna alles van wat ik als goede voornemen op m’n lijstje had staan volbracht. Hier komt nog een aparte blogpost van online. Dus ben je daar benieuwd naar of heb je nog inspiratie nodig voor je eigen goede voornemens, hou dan zeker m’n blog komende week in de gaten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.